9 Aralık 2013 Pazartesi

SEPHORA YENİ YIL MAKYAJ PALETİ


Hepinize bir pazartesi sabahından merhaba!

Malum yılbaşı yaklaşıyor ve biz sevdiklerimize, eşimize, dostumuza ne alsak diye düşünüyoruz. Özellikle bayanlara alınabilecek en güzel hediyelerden bir tanesi de kuşkusuz ki bir kozmetik ürünüdür. Hal böyle olunca hangi bayan çeşitli bir çok makyaj malzemesine , üstelik bir de her rengine sahip olmak istemez ki? İşte buna istinaden bende sizlere Sephora Mağazalarının kendisine ait  Yeni Yıl Makyaj Paletini göstermek istedim. 


Bu güzel paleti bu sıralar sıklıkla gittiğim ve bol bol alışveriş yaptığım İzmir Agora Sephora Mağazasında çektim. Orta tarafta bulunan renklerin hepsi far. Tam 72 adet far var ve hepsi birbirinden güzel. Sedefli, simli, mat ne ararsanız bulabileceksiniz bu palette.


Burada gördüğünüz yuvarlaklar eyeliner. Alttan yukarı doğru 3 dikdörtgen ise kapatıcı. Onun Üzerindekiler ise allık. Sanırım paletin en kullanışsızları allıklar. Çünkü bu yıl çok küçük tutulmuşlar.


Sıcaktan olsa gerek biraz bozulmuşlar ama bu tarafta gördüklerinizin hepsi de ruj. Birbirinden renkli, güzel al benisi olan ruj. Hangi renk tonunda isterseniz mevcut.


Eğer sizde kendinize veya sevdiklerinize almak isterseniz bu güzel palet Sephora Mağazalarında sizleri bekliyor. Fiyatı ise 149,90 TL

6 yorum:

  1. Ben fiyatini asiri uygun buldum bukdr far ve ruja kesinlikle deger :)

    YanıtlaSil
  2. alttan 1. ve 2. sıradaki farların rengi çook güzel.!

    YanıtlaSil
  3. @selin syln evet bencede çok pahalı değil bende uygun buldum. @didem simsek hepsi güzel ama ilk 2 sıra daha pastel daha şık haklısın :)

    YanıtlaSil
  4. merhabalar , sephora bu sene de bunun ya da color pop up gibi büyük makyaj paletleri çıkardı mı ? internette satın alabileceğim bir site var mı acaba? bulunduğum şehirde mağazası yok ,sephora.com.tr dende sipariş verilmiyor sanırım

    YanıtlaSil
  5. Nerde satılıyor bu sephora mağazaları dışında?

    YanıtlaSil
  6. Nerde satılıyor bu sephora mağazaları dışında?

    YanıtlaSil