16 Aralık 2013 Pazartesi

NE OKUDUM 1 / Grinin Elli Tonu Üçlemesi


Hepinize Merhabalar!
Bugün karşınızda bir solukta okuduğum ve çok akıcı bir seri olan, dünyada büyük  yankı uyandıran 3 kitap var. Grinin Elli Tonu Üçlemesi. Grinin Elli Tonu, Özgürlüğün Elli Tonu ve Karanlığın Elli Tonu.
Daha önce en büyük hobimin kitap okumak olduğunu söylemiştim. Özellikle beni saran bir kitap olursa bitirmem 2-3 günümü almaz. Okuduğum kitap benim olmalı gibi bir takıntım da olmadığı için arkadaşlarımın elinde gördüğüm kitabı da hemen isteyebilirim sıkıntı değil :) . Bu seriyi de iş arkadaşımdan alıp okuduğum için  sizlere internetten bulduğum fotoğraflarını koymak zorunda kaldım :(
İlk çıktığında yorumları okudum ve kitabın bana göre olmadığını düşündüm. Çünkü özellikle ilk kitap maalesef biraz +18 boyutunda. Ama zamanla baktım ki bir çok insanın elinde var ve satış rekorları kırıyor ne kaybederim ki dedim ve başladım okumaya. Sanırım 3 kitabı toplam 10 gün gibi bir sürede bitirdim. O kadar akıcı ki siz bile inanamıyorsunuz kitabın bittiğine. O başlarda fazla cinsellik yüklü diye baktığınız kitabın 2. ve 3. sünde fazlasıyla güçlü bir aşk,  tutku ve insanın sevince neler yapabileceğini görüyorsunuz. Yeni mezun olmuş küçük Anna' nın  her şeye sahip, iç dünyasında büyük bir karmaşa yaşayan ve hayat tarzı çok uç noktalarda olan Christian Grey'in yaşamını nasıl değiştirdiğini bir solukta okuyorsunuz ve etkisinden inanın haftalarca kurtulamıyorsunuz.
Her tür kitabı okurum derseniz ve özellikle romanlardan çok hoşlanıyorsanız filmi vizyona girmeden mutlaka bu seriyi okuyun derim. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Mutlu haftalar...

Instagram : Tipik Terazi
   Twitter :     tipikteraziblog

3 yorum:

  1. Bende geçen yaz okumuştum bu seriyi. Dediğiniz gibi uzun zaman etkisinden kurtulamıyorsunuz. Özellikle sonra ne olacak diye merakta kalıp, bırakamıyor insan.

    YanıtlaSil
  2. Evet aynen değin gibi uzun bir süre hiç bir kitaba adapte olamıyorsun. Ben baştan önyargılı davranmıştım ama iyiki okudum diyorum şimdi :)

    YanıtlaSil