4 Aralık 2013 Çarşamba

BENEFIT COUNTDOWN TO LOVE - Kapıları Açıyoruz - 1


Hepinize Günaydın...

Dün söylediğim gibi bugün Benefit'in en büyük yeni yıl seti olan Countdown To Love ın içerisinde neler var birlikte göreceğiz. 1. sırada en ünlü allıklarından biri olan CORALİSTA çıktı. Plastik bir kutuya gayet sağlam oturtulan ürünün gramajı  3gr. Orjinal olanın 8 gr gibi bir şey olduğunu düşünürsek 3 gr denemek için hiç de fena bir miktar değil. Sizce?


2. kapımızın ardından ise Stay Don't Stray isimli far bazı çıktı. Miktarı 2.5 ml. Rengi Light/Medium. Daha önce hiç denememiş olmamın yanı sıra görmemiştim de.


3. sırada ise bizi IT'S POTENT isimli Göz Kremi bekliyormuş :D Minicik cam şişesiyle o kadar sevimli görünüyor ki insan kullanmaya kıyamayacak o derece. Ürünün miktarı 3 g. Çok fazla değil ama göz çevresine uyguladığımız kremi mimimal düzeyde tuttuğumuzu düşünürsek bana az çok fikir verir diye umuyorum.

Ve 4. kapımızın ardında mis gibi kokusuyla dudak parlatıcısı DENDELION var. Ürün 6.5 ml. Hakkında fikir sahibi olunabilecek kadar yeterli bence. O kadar güzel kokuyor ki kapağını açıp açıp koklamamak imkansız :)


Sıra geldi 5. kapımıza. Ardında Benefit'in en çok merak edilen ürünlerinden sıvı allık BENETINT var. 2.5 ml lik bu ürün yine mis gibi kokuyor. Aynı orijinalinde olduğu gibi fırçalı ama doğal olarak boyut küçük. Şimdilik elimde denediğim kadarıyla gayet kalıcı bir ürün.
Geldik 6. ve bugünlük son kapımıza. 24 kapının 3 kapısından birinde bileklik, birinde kolye ve birinde de toka olduğunu söylemiştim sizlere. Keşke bunlar yerine  başka kozmetik ürünleri olsaymış demeden edemedim ben. Yeni ürünler hakkında fikir sahibi olmak daha iyi olabilirdi. İşte 6. kapıdan onlardan biri olan toka çıktı. Ucunda ortası taşlı fiyonk şeklinde süse sahip olan bir toka :)

Bugünlük 6. ürünü gördük. Yarın  diğer 6 ürünü görmek için lütfen tekrar benimle olun olur mu? 
Mutlu günler ve Bene- Sevgiler...

7 yorum:

  1. Ne şeker bir setmiş bu, bayıldım!!!

    Nereden aldığını öğrenebilir miyim? :)

    YanıtlaSil
  2. Almayı planlıyorum, içindekileri görünce öğle arasında koşturarak Sephora'ya gidesim geldi.

    Tutmayın küçük enişteyi :)))

    Gerçekten hepsi birbirinden harika ürünler.

    YanıtlaSil
  3. Hehee al işte benden bir tane daha.Bende öğlende gördüm iş çıkışı gittim aldım. Gerçekten güzel. Toplu ödeyince pahalı geliyor insana ama gramaj ürün kıyaslaması yaptın mı aslında uygun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şimdi bana en yakın Sephora'yı aradım ve ayırttım bir tane :) Yarın gidip öğle aramda alacağım, bugün 6 kapı daha açtın ve beni benden aldın :D Ayy harikalar yarın hemen almam lazım :)) hemen hemen :D

      Sil
  4. Yarın alacak olmana sevindim. Demekki yarın kalan 12 kapıyı da birlikte açıcaz ve sen öğle arasını bile bekleyemeyeceksin :) Bencede almalısın çok güzeller :D

    YanıtlaSil
  5. 230 TL olması gerekiyordu sanırım. Bir kaç bişey daha almıştım yanında tam küsürat hatırlamıyorum malesef :(

    YanıtlaSil