19 Aralık 2013 Perşembe

L'Oréal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Bakım Serisi ve BB Krem


L'Oréal Paris son olarak, cilt bakım serilerinin arasına yepyeni bir seri daha ekledi. Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum, günlük nemlendirici ve bakım yaparken cilde homojen görüntü sağlayan 6'sı bir arada BB Krem. Ben de bu üç ürünü düzenli bir deneyimleme sürecinden geçirdim ve kullanıcı yorumumu sizlerle paylaşacağım. Ama öncelikle seri hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşmak isterim.

20-30 yaş aralığında olan ciltlerin stres, yorgunluk, günlük yoğun yaşam ve çevresel faktörlerin de etkisiyle yüzde oluşan cilt kusurları, kızarıklıklar, gözeneklerin genişlemesi ve ton eşitsizlikleri gibi olumsuz etkilere karşı koruma sağlayan bir seri.


Teker teker incelemelere geçecek olursam; L'Oréal Skin Perfection nemlendirici bakım kremi, cildin kalitesini artırmak ve cildi düzgünleştirmek için içeriğinde Perline - P ile zenginleştirilerek geliştirilmiş bir formüle sahip. Bugün daha güzel yarın daha genç görünen bir cilt için; bir hafta içinde gözeneklerde sıkılaşma, ciltte ipeksi his ve 1 aylık kullanımda cilt tonunu eşitleme, kusursuzlaştırma, yumuşatma ve 24 saat nemlendirme sağladığı belirtilmiş.

L'Oréal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici ile ilgili benim kullanıcı yorumum: Kuru bir cilde sahibim bu yüzden yağlandırmadan nemlendirme benim için çok önemli. Kokusu harika, oldukça hafif. İyice temizlenmiş cildimde ve duş sonrasınd özellikle sabahları nemlendirici olarak kullandım. Nemlendirici üzerine Skin Perfection BB kremi uyguladıktan sonra cildimde ipeksi yumuşaklık ve cilt tonumda eşitlenme gözlemledim.


L'Oréal Skin Perfection cilt kusursuzlaştırıcı serumun formülü Perline - P  ve LR2412 ile zenginleştirilmiş. Gözenekleri sıkılaştırma, cilt tonu homojenliğini sağlama, cildi düzgünleştirme ve güzelleştirme vadediyor. Nemlendirmeyi artırmak için cilt kusursuzlaştırıcı nemlendiriciden önce uygulayabildiğimiz gibi tek başına gece yada gündüz tek başına da kullanabiliyoruz. Komedojenik olmayan, hipoalerjenik, dermatolojik testlerden geçmiş ve hassas ciltlere uygun olan bir serum olduğunu da eklemeliyim.

L'Oréal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum ile ilgili benim kullanıcı yorumum: Tam bir seri olarak kullandığım için sabahları nemlendiriciyi geceleri ise serumu kullandım. Serum akışkan yapıda ve yağlı his oluşturmadan tek başına bile nemlendirmeyi başarıyor. Benim kullandığım süre içerisinde gözlemlediğim en güzel tarafları; cildimde kuruluktan kaynaklanan matlığı alması, cildime hoş bir ışıltı katmasının yanında gözenek görünümünde düzgünleşme sağlaması.

Ve son olarak, kullanmadan önce en çok merak ettiğim ürün L'Oréal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı 6'sı 1 arada BB Krem'le ilgili kullanıcı yorumuma geçersem: İçerisinde UV koruması ve GKF 25 koruma faktörü mevcut. Resimlerde de gördüğünüz gibi benim cildime uygun olan tonu "Açık Ton". Skin Perfection günlük nemlendirici üzerine uygulayıp, fondöten kullanmadan makyajımın geriye kalan kısmını tamamlıyorum. Yapısı ve cilt tonumu eşitlemesi oldukça hoşuma gitti, kuru bir cilde sahip olmama rağmen dağılımı sorunsuz, aynı zamanda gözenek görünümünü azaltıp cildi düzgünleştiren ipeksi bir BB krem. Önerildiği gibi serumu gece bakımımda, nemlendiriciyi gündüz bakımımda kullandım, BB kremi ise nemlendirici üzerine uyguladım ve sonuç olarak Perfection serisini oldukça başarılı buldum. Her cilt tipine uygun, 20-30 yaş aralığında olanlara deneyip etkilerini bizzat görmelerini öneririm.

Daha fazla deneyim ve detaylı yorum isteyenler için güzel bir haberim var. Kusursuz Cilt Hareketi’nin bir parçası olan Meriç Küçük, Gamze Biran ve Nil Ertürk de, Skin Perfection deneyimine 3'er takipçisini dahil etti. Bloggerlar ve seçtikleri 3'er takipçi, 1 ay boyunca Skin Perfection ürünlerini kullanıp, deneyimlerini http://skinperfection.lorealparis.com.tr ’den paylaşacaklar.

Cildinizle ilgili hızlı ve pratik bir analiz yaptırmak için: http://prod.webapps.cb.otstc.eu/skinperfection/app/#/upload_choice_mode/tr_TR adresine fotoğraf yükleyip, cilt analizi yaptırabilirsiniz.

L'Oréal Skin Perfection Kusursızlaştırıcı Bakım Serisinin detaylı videosunu izlemek için:
http://www.youtube.com/watch?v=MNBceLixkg0 tıklayabilirsiniz.

İçerik: www.makeuparfume.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder