11 Aralık 2013 Çarşamba

LOREAL ELSEVE EXTRAORDINARY BAKIM YAĞI


Günaydınlar!

Bir çarşamba sabahından hepinize merhabalar. Bugün inceleme alanımızda Loreal'in son zamanlarda ki en meşhur saç bakım yağı var. Loreal Elseve Extraordinary Oil. Bu yağın iki çeşidi mevcut. Biri her saç tipi için uygun olan diğeri ise yanılmıyorsam boyalı ve yıpranmış saçlar için uygun olan. Benim saçımda boya olmadığı için ben her saç tipi için olanını tercih ettim.




"Değerli çiçek özlerinin eşsiz birleşimini sağlayan büyülü yapısıyla saç telini kusursuz bir dokuya dönüştürür" diyor ürünün arkasında. Ve gerçekten yapıyor da. Sürdüğünüz andan itibaren saçlarınızın daha pürüzsüz, yumuşacık, parlak ve daha sağlıklı olduğunu hissedebiliyorsunuz. Bunun yanında o inanılmaz güzel kokusu da her şeye değer zaten. Diğer yağlarda olan o ağır koku bu üründe kesinlikle yok. Bileğinize sürüp parfüm niyetine koklayasınız geliyor o derece yani. Mis gibi çiçek kokusuna sahip gerçekten.



Ürünü ister duşa girmeden önce tüm saçınıza ve saç diplerinize uygulayıp yarım saat-bir saat kadar bekletin öyle duşa girin, ister duştan çıktıktan sonra avucunuza 1-2 pompa ürünü alıp elinizde iyice yedirip saçlarınızın tümüne uygulayın. Duştan önce sürmek saçı besleyip bakım yaparken , duştan sonra saça uygulamak taramayı kolaylaştırıyor, saçlara ipeksi görünüm veriyor, yumuşatıyor ve parlatıyor. Bu saç bakım yağını marketlerde, Rossmanda, Gratis ve Watsonslarda bulabilirsiniz. Normal fiyatını şuan tam hatırlayamasam da indirimdeki halinin 14 TL gibi gayet uygun bir fiyat olduğunu biliyorum. Siz ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Aranızda kullanan var mı ? Hepinize mutlu günler...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder