5 Aralık 2013 Perşembe

BENEFIT COUNTDOWN TO LOVE - Kapıları Açıyoruz - 2


Hepinize Günaydınlar!

Evet, bugün kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sıra geldi bugün ki 6 kapımıza ve 6 ürünümüze :)
7. kapıyı açtığımızda yine bir dudak parlatıcısı ile karşılaştım. LIFE ON THE A-LIST. Pembe renkli ve tıpkı Dandelion gibi mis kokulu bir ürün. Miktarı 6,5 ml.
 8. kapıdan 2,5 ml boyutunda yine minik cam şişede orijinalinin bire bir minyatür hali ile HIGH BEAM aydınlatıcı çıktı. Toz pembe renkte ve pembemsi ışıltısı olan bir ürün bu.
 9. kapıyı araladığımızda karşımızda THAT GAL adlı makyaj bazı var. Bu üründe çok açık pembe renginde ve 7,5 ml. Yine hakkında fikir sahibi olabilmek adına uygun bir gramaja sahip. Elimin üzerine uyguladığım kadarıyla rengi dolayısıyla mı öyle geldi bilmem ama hafif radiance verme özelliği var gibi.
10. kapıyı merakla açtığımızda karşımızda çoğumuzun bildiği gözenek avcısı THE POREFESSIONEL var. Miktarı 7,5 ml ve yine yorum için yeterli bir ürün. Ki bende daha açmadığım ve kullanmadığım tam boyu mevcut. Orjinalinin boyu 22 ml.
 11 kapıyı açtığımızda BADGAL LINER var. Bu ürün waterproof bir göz kalemi.. Rengi siyah ve 0.5 gr. Boyutu neredeyse orjinalinin yarısı kadar. Şeffaf kapaklı ve çok kullanışlı bir görüntüsü var.
Ve geldik bugünlük 12. ve son kapımıza :) İşte karşınızda TOTAL MOISTURE nemlendirici. Yine sevimli bir cam kavanozda ve 8,9 gr. Kokusu çok hafif ve hoş. Fikir sahibi olabilmek için yeterli miktarda.

Unutmayın! Yarın kalan 12 kapıyı birden açmak için sizleri yine burada bekliyor olacağım. 
Herkese Bene-Sevgiler...

4 yorum:

  1. Kapıların ardında ki süprizler çok hoş doğrusu.:)

    YanıtlaSil
  2. :) beğenmene sevindim. Gerçekten çok hoşlar.

    YanıtlaSil
  3. Bu paketi toronto seyahatimde gormustum, alip almamak konusunda maalesef cok kararsiz kalmistim:( sonra almadim. Burda bu paketi boyle tatli bir dille anlattigini gorunce cok hosuma gitti:) cok guzel bir yazi olmus :) kullandiklarinla ilgili yorumlarini merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Ayy çok teşekkür ederim o sizin tatlılığınız :) Şimdi kullanma ve kendi kendime yorumlama aşamasındayım. En kısa zamanda yazılarını yazacağım :)

    YanıtlaSil