6 Aralık 2013 Cuma

BENEFIT COUNTDOWN TO LOVE - Kapıları Açıyoruz - 3

Hepinize Günaydınlar....

Bugün son kalan 12 kapımızı birden açıyoruz ve güzel setin sonuna geliyoruz. Başlayalım mı? :D


13. kapımızın ardında güzel olmayan ve çok da gerekli olmayan bir şey çıktı. Bileklik. Ama öyle bildiğiniz bilekliklerden değil. Pembe bir ipin ucunda küçücük bir at nalı. Belki ortaokul çağında olsaydık kullanabilirdik de bu saatten sonra çok zor :)


14. kapının ardında BADGAL mascara vardı. 4 gr. ağırlığında. Daha önce hiç denememiştim bakalım sonuç ne olacak.


15. kapıda bizi POSIETINT karşıladı. Benetint gibi baskın mis bir kokusu yok ama kötüde kokmuyor. Plastik kutuda ve 2,5 ml gramajında. İç rengide aynen dış kabındaki gibi bir şeker pembe.


Ve 16. kapıdan benim en çok merak ettiğim ürünler birisi HOOLA bronzer çıktı. Rengin ciltte gayet doğal durduğunu ve beğenildiğini okumuştum. Denemek için sabırsızlanıyorum :)


17. kapıyı araladığımızda karşımızda dudak parlatıcılarının bir diğeri SUGARBOMB var. Buda diğerleri gibi 6,5 ml ve gayet yeterli. Rengi daha koyu. Bu parlatıcının Benefit Rockateur Allık ile çok uyumlu olacağını düşünüyorum. Rockateur 'ı almak için yol mu yapıyorum ne :D


18. kapıda SUN BEAM var. High Beam daha beyaz- pembe ışıltılar içerirken Sun Beam daha bronz daha altın yansımalara sahip. Plastik kutuda ve 2,5 ml boyutunda.


Ve 19. kapıda çok yine çok merak ettiğim ve bu sabah dayanamayarak kullandığım GIRL MEETS PEARL vardı. Bu sıvı bir aydınlatıcı. Işıl ışıl mis gibi. (Çok beğendiğim anlaşılıyor değil mi? ) 7,5 ml boyutunda ve uzun süre kullansam yetecek tarzda. Verdiği ışıltı bence son derece sağlıklı bir ışıltı. Denemelisiniz derim.


20. kapımızda bizleri OHH LA LIFT karşılıyor. Bu bir göz altı kapatıcısı - aydınlatıcısı olarak lanse ediliyor. Elimde denediğim kadarı ile çok büyük bir kapatıcılığa sahip değil. Uçuk pembe bir rengi var ve bu sayede inanılmaz güzel bir radiance veriyor. Işığa göre oluşan aydınlık yasnmılara bayılacağınızı düşünüyorum.


21. kapımızda CORALISTA dudak parlatıcısı var. Tahmin edebileceğiniz gibi en güzel Coralista allık ile uygun olacaktır. 6,5 ml boyunda ve yine mis kokulu.


22. kapıda yine çok gerekli olmayan bir ürün var. Kolye. Bu sefer altın sarısı bir ipin ucunda size starsın diyen bir yıldız figürü. Yaş itibari ile yine takmaya uygun olduğunu düşünmediğim bir ürün.


Sondan bir önceki 23. kapımızda karşınızda CHACHATINT.
2,5 ml buyutundaki bu sıvı allık daha kavuniçi şeftali tonlarında. Dikkat çekici bir kokusu yok. Elimdeki kalıcılığı gayet iyi.


 Geldik 24. ve son kapımıza. En son ürünümüz DANDELION aydınlatıcı pudra. Aynen Hoola ve Coralista gibi bu da  küçük plastik bir kaba sağlam şekilde oturtulmuş ve 3 gr ağırlığında. 

Evettt işte böyle. 24 kapılık kocaman bir seti sizlerle birlikte tamamladık. Sizce nasıl ürünleri beğendiniz mi? Siz olsaydınız alır mıydınız?  Fikirlerinizi benimle paylaşmanız için sabırsızlanıyorum...


6 yorum:

  1. Kesinlikle alırdık :) Hatta alıyorum bile :D süper süper süper, sadece şu takı toka olayı işi bozmuş. Keşke onun yerine de ürünler koysalardı :( belki de nazar değmesin diye onları koydular araya kim bilir :p

    Alınca ben de bloğumda paylaşmayı düşünüyorum :) Bir anda hepsini açarım kutuların ama ben dayanamam :D

    Nisa ILGAZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o takı toka çok gereksiz ve kullanışsız. Bencede ürün olmalıydı. Simdiden güle güle kullan ozaman :)

      Sil
  2. Almak için küçük bir savaş veriyorum ama hala beceremedim ne yazık ki. :D Ahh, online alışveriş diyorum yine ve yine. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya Sephora olmayan yerler için çok kötü. Online Satış gerçekten gerekli.Benefitin çok seveni var :)

      Sil
  3. Bu seti hiç begenmedim sadece severek kullandigim girl meets pearly var kokusuna bayiliyorum adeta sekerli sakiz

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten mi? Hoşuna gitmeyen ne oldu sette?

    YanıtlaSil