30 Nisan 2013 Salı

YENİ CİCİLER ALDIM...


   Geçen haftadan beri bloglarda gördüğüm Maybelline Jel Eyelinerı incelemek (aslında almak) için öğle arası arkadaşımla birlikte Kemeraltında salına salına Gratise gittik.İlk kez deneyenlerin bile rahatlıkla uyguladıklarını ve sonucundan çokta memnun kaldıklarını okuyunca daha önce hiç jel eyeliner kullanmamış biri olarak bende yaparım cesareti geldi bana :) Bu yüzden ilk alınan ürün bu oldu.

   Sonra farlar.Ne zamandır aradığım beyaz fara sonunda ulaştım.Kaç tane aldım sürüşünü, duruşunu beğenmedim kenara fırlattım bende hatırlamıyorum.Düz beyaz deyip geçiyoruz ama onun bile bir olmazsa olmazı var canım :) Yanında bide toz pembe iyi gider diye düşündüm ve hop benle birlikteler. Alınan ikinci ürün farlar.
   Son zamanlarda bir "Nude" ibaresi aldı başını gidiyor.Buna bende katılmazsam ayıp olurdu ve hoooop 3. ürün olarak nude renkte ojeler alındı.

   Ve son olarak tavsiye üzerine alınan kaş kiti :) Daha sonra yorumunu yapacağım kaş kalemimden şimdilik son derece memnun olmama rağmen çok met edilen kaş farlarından denememek olmazdı.Essence kaş kiti 4. alınan ürün.


 Jel eyelinerıda Essence nin ürünlerini de ilk defa kullanacağım için şimdilik yorum yok.Bunlar hakkında en kısa sürede yorumlaşmak üzere hoşça kalın :)
  

2 yorum:

  1. Hımm, kullan da görelim bakalım. Meraktayız...

    YanıtlaSil
  2. Kullandım canım.En kısa sürede yazısı gelecek.Ama şunu söyliyeyim mutlaka jel eyeliner edinmelisin...

    YanıtlaSil