11 Nisan 2013 Perşembe

BİRİ PIRILTILI ŞEYLER Mİ DEDİ?

  ORİFLAME PRECİOUS MOMENTS EDP

   Evet nerede  simli, pırıltı, taşlı, pullu, boncuklu bir şey varsa  orada kurulan fiks söz öbeği şunlar ;
1) Bu tam benlik :)
2) Bu tam senlik :)
   Siz de bendenseniz eee buyrun o zaman size pırıl pırıl mis gibi 2 ürün.Oriflame Precious Moments EDP ve Vücut Kremi.


   Parfümü düğün zamanında eşim almıştı.Yani 6-7 ay oluyor bendeki mevcudiyeti.Fakat malum kışın kapalı giyindiğimiz için pırıltıları heba etmemek adına sadece özel bir gecede tek sefer kullandım.O yüzden böyle dopdolu şekilde karşınızda :)
   
   Parfümün genel özellikleri; çok sevimli ama bir o kadar çekici şişesi, klas ve ferah kokusu, şişe kapağında ki ayarlanabilir yüzük olan çiçek figürü ve en önemlisi içindeki gerçek elmas tozları.Normalde dibinde tortulanan tozlar şişeyi bir iki kez kuvvetlice çalkalamanız sonucu harika bir karışım olarak çıkıyor karşınıza.Kullanıma hazır olan parfümünüzü artık dilediğiniz gibi kolunuza, boynunuza, dekoltenize ve hatta benim gibi saçlarınıza bile sıkabilirsiniz.Aralardaki gizli gizli ama mükemmel görünen elmas tozu taneciklerine eminim sizde  hayran kalacaksınız.Bunun yanında ilk sıktığınızda limon gibi kokan ama oturdukça mis olan gayet kalıcı kokuya da bayılacaksınız.


   Bunlara keza her mevsim, her an, her duştan sonra sürebileceğiniz vücut  yumuşatıcısı ise tıpkı parfüm gibi tarifsiz güzel.Kremdeki ışıltılar parfüm kadar net olmasa da güneşe çıktığım zaman hepsinin ışıltısı beni benden alıyor :) Kokusunun teninizde kalıcılığı ve cildinizi yumuşacık ipek gibi yapması da cabası.
   Kısacası ben bir iki hafta sonra kısa kollu ve kolsuz, açık yaka giyebileceğim bol bol parfümümü fıslatabileceğim günleri iple çekiyorum.Bitmesine yakın ve indirime girdiği zaman da tekrar sipariş edeceğimi ayrıca belirtmek isterim.Bu tarz ürünleri sevenler için mutlaka deneyin pişman olmayacaksınız derim.

3 yorum:

  1. Kokusu çok hoş,üstelik cildin üzerinde çok güzel parlıyor... Bende almak istedim ama bi oriflame kataloğuna denk gelemedim daha :)

    YanıtlaSil
  2. aynen ben de öyle. peki fiyatı ne kadar acaba ??

    YanıtlaSil
  3. Geçen ay indirimdeydi.Katalog fiyatı sanırım 40-42 TL civarıydı.Temsilci arkadaşım olduğu için geliş fiyatıdan verdi 32 TL :)

    YanıtlaSil