2 Mayıs 2013 Perşembe

NUXE REVE DE MİEL YÜZ ve VÜCUT YIKAMA JELİ


   Nuxe ürünlerini severek kullanan ve memnun kalan biri olarak size tüm cilt tipleri için uygun rahatlatıcı ve yatıştırıcı yüz ve vücut yıkama jelinden bahsetmek istiyorum.

   Bu yumuşatıcı ve yatıştırıcı günlük yüz temizleme jelinin içerisinde Akasya Balı, Şeftali ve Ihlamur Çiçeği özleri ile Ceviz ve Ginseng özü bulunmakta.%90 doğal içerikten oluşmuş olup, 36 aydan itibaren çocuklar dahil tüm ailenin kullanımına uygun.Yüksek doğal içeriği ve bulunan bitki özleri sayesinde temizleme esnasında cildin doğal bariyerini ve yağ dengesini bozmadığı gibi, yüzünüzü yıkadıktan sonra başka yüz yıkama jellerinin yarattığı Ajda Pekkan vari gerginliği de yaratmıyor :) Cildiniz gerilmeden, tahriş olmadan, nazikçe ve derinlemesine temizleniyor.Hassas ciltler de dahil tüm cilt tipleri için uygun.



   Jel rengi ve yapısı itibari ile size balı anımsatıyor.Kokusu herkesin severek kullanabileceği kadar hafif ama bir o kadar da mis gibi.Sabah ve akşam hiç bir rahatsızlık hissetmeden gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu ürünü mutlaka bir deneyin derim.Her Nuxe ürününde olduğu gibi bu üründe paraben ve fenoksietanol içermiyor.Şahsen benim şimdiye kadar denediğim temizleyicilerin içinde en iyisi bu ürün.Daha önce 200 ml lik olanını bitirmiştim ve arkasından hemen bunu aldım (400ml).Düzenli kullanım sonucu 200 ml lik ürün yaklaşık 5 ay gibi bir süre gidiyor.Yalnız şunu da belirteyim ki ben cildin çok yorulmaması adına sabah akşam yüz yıkama fikrine karşı olarak, sadece akşamları yıkayıp nemlendiricisini sürüp yatan biriyim.Sürenin uzun olması bunada bağlı.
 
   Bu saatten sonra başka bir yüz temizleme jeli kullanacağımı düşünmüyorum.Yani bidaha alınacak mı? EVET. Durmak yok Nuxe'ten devam :)
 
200ml lik ürün fiyatı: 49 TL
400ml lik ürün fiyatı: 69 TL

2 yorum:

  1. Gerçekten mükemmel bir ürün, hassas cilt yapıma rağmen kullanıyorum. üstelik fiyatı uygun ve çok uzun süre gidiyor. makyajınızı da çok güzel temizliyor, cildi yumuşacık yapıyor.

    YanıtlaSil
  2. nuxe'ün kuru yağına bayılıyorum muhteşem bişi ♥

    YanıtlaSil