11 Haziran 2014 Çarşamba

Golden Rose Rich Color Oje / Nude


Yeni haftanın tamda ortasından hepinize merhaba. Son zamanlarda hepimizi saran NUDE çılgınlığı rujlarda, ayakkabılarda, ojelerde ve daha bir çok yerde kendini göstermeye devam ediyor. Bugünde sizlerle en çok sevdiğim Nude renk ojemi paylaşmak istedim. Kendisi Golden Rose Rich Color serisinden 10 numara.


Son zamanlarda iyice atak yapan Golden Rose markasının Rich Color ojeleri ile tanışmayan varsa derhal bir adet edinsin demek istiyorum. Kapatıcılığı, yapısı ve fırçasıyla bence en iyi ojelerden bir tanesi. Bununla birlikte çok geniş renk scalasına sahip.10 numara içinde sim ya da ışıltı barındırmayan ama mat bitişlide olmayan bir oje. Kapatıcılığı 10 üzerinden 10. Tek katta bile yeterli gelebilecekken ben  rengini daha belli etmesi açısından 2 kat sürmeyi tercih ediyorum. Fırçası gördüğünüz gibi küçük değil. Hafif yassı bir yapıda ve tırnağı çok güzel kavrıyor. Kuruma hızı gayet başarılı. Üzerine top coat uyguladığınıza 3 günden fazla bozulmadan durabiliyor (Bende öyle oldu). Üstelik bu kadar güzel bir oje sadece 3 TL.


Sizde Golden Rose 'un bu veya diğer ojelerinden satın almak isterseniz buraya tıklayarak tüm ürünlere göz atabilirsiniz. Gratis ve Watsons mağazalarından da Golden Rose ojelerine ulaşabilirsiniz. Sizin en çok sevdiğiniz ojeniz hangisi? Bu renk ojeler için ne düşünüyorsunuz?

         Facebook : Tipikteraziblog
         Twitter :     Tipikteraziblog 
    Instagram : Tipik Terazi

2 yorum:

  1. Harika bir nude güzel günlerde sür sürüştür :)

    YanıtlaSil
  2. Ayy çok tşk ederim. Bende çok severek kullanıyorum.Bazı nude renk ojeler turuncu gibi yavruağzı gbi durabiliyor tırnakta ama unda hiç öyler olmadı :))

    YanıtlaSil