23 Haziran 2014 Pazartesi

Clinique Superbalanced Fondöten


Hepinize yeni bir haftanın ilk gününden merhaba!

Bugün sizlere çok uzun süre önce aldığım, hakkında bir hayli  fikir sahibi olacak kadar da kullandığım bir fondötenden bahsetmek istiyorum. Clinque Superbalanced Fondöten. 2 yıl kadar önce aldığım ilk başlarda severek kullandığım fakat zaman geçtikçe aramın açıldığı bu ürün karma cilt tipleri için ideal aslında. Adından da anlaşılacağı gibi fondötenin iddiası kuru olan yerleri nemlendirmek, yağlı olan yerleri de parlatmamak. Yani cildinizi dengelemek.


Çok ağır cam bir şişeye sahip kendisi.Pompalı değil. Yukarıda da görebileceğiniz gibi dökmeli forma sahip. Bu yapı kimine göre çok kötü olsa da bana göre fark etmeyen bir şey. Yani benim için negatif bir özellik değil. Bendeki rengi 33 numara Cream. Sarı alt tonlu bir renk. Yapısı ne çok koyu nede çok su gibi. Kapatıcılığı orta seviyede. %100 parfüm içermiyor ve yağsız bir ürün. Bu yüzden alerjik değil ve sivilce yapmaya pek meyili yok. (Tabi ki ciltten cilde değişebilir)



Benim bu ürünü neden sevmediğime gelirsek başlarda dediğim gibi herhangi bir sıkıntı yoktu. Ama daha sonraları sanırım benim cildimi dengeleyememesi yüzünden gün içinde yanaklarımda inanılmaz gerilmeler olmaya başladı. Sürekli kuruluk ve gerginlik his beni o kadar rahatsız etti ki neredeyse nemlendirici sürme ihtiyacı duyacaktım. Genel bir sorun mu diye test ettiğimde ise sadece bu fondöteni uyguladığım zamanlarda olduğunu tespit ettim. Nedeni kesin nedir bilmiyorum ama o yüzden bayadır ben bu ürünü kullanmıyorum. Dolayısıyla bir daha aynı ürüne şans verir miyim? Hiç sanmıyorum. Siz bu fondöteni daha önce kullandınız mı? Aynı sorunu yaşayan oldu mu çok merak ediyorum :)

Mutlu haftalar...

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder