4 Haziran 2014 Çarşamba

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR GÖZ KALEMİ / ONYX


Hepinize Merhabalar...

Sanırım her kadının çantasında fix bulunan ve asla vazgeçemeyeceği makyaj malzemesi siyah bir göz kalemidir. Hal böyle olunca akmayanı, bulaşmayanı ve gün içinde dağılmayanını bulmak sanırım en zor iş olsa gerek. Bu sebepten herkesin elinin altında en az 2-3 markanın siyah göz kalemi mevcuttur, diye düşünüyorum.


İşte bende şuan kullandığım tüm özelliklere sahip siyah göz kalemimi bulmadan önce Estee Lauder'ın  bu ürününün methini duymuştum ve indirim zamanı edinmiştim. Kalem asansörlü değil. Bildiğimiz klasik göz kalemlerinden. Boyu epeyce uzun. Yani asansörlü kalemlerin neredeyse 2 katı kadar.


Kalemin arkasında buğulu gözler yaratabilmeniz için sünger aplikatörü var. Siyah üzerine altın sarısı detayları kalemi daha da bir albenili yapmıyor değil :)


Bendeki rengi 01 numara ONYX. Tam kömür karası bir siyah. Yapısı yumuşak. Gözünüzde yağ gibi kayıp gidiyor. Bu kadar yumuşak olması nedeni ile hata yapma olasılığınız yükselebiliyor zaman zaman. İlk sürümde istenilen etkiyi veriyor kendisi. Yani öyle üst üstte, kat kat sürmenize gerek yok.



Gördüğünüz gibi gayet siyah. Elinizin üstüne sürdüğünüzde bir kaç saniye içerisinde sabitleniyor. Evet elinizin üstünde dedim çünkü normalde bu kadar güzel görünen bir kalem için ben kendi gözlerim adına işte bu diyemedim maalesef. Gözümün içinde zaten hiç durmaması bir yana gözümün üstünde bile gün içinde göz kapaklarıma bulaşma yaptı. Daha gün sonuna doğru göz kenarlarımda birikip, göz altılarımı da siyahlaştırdı. Sonuç olarak ben bir daha alır mıyım? HAYIR. Ürün kötü olmayabilir ama en azından benim için olumsuz. Ama belki de sizin gözleriniz için biçilmiş kaftandır bilemeyiz. Çünkü ben aynı sorunu herkesin çok severek kullandığı ve asla akmıyor dediği Avon Super Shock kalemlerde de yaşadım. Ürünü büyük kozmetik mağazalarında ve Estee Lauder'ın online sitesinden bulabilirsiniz. Yanılmıyorsam fiyatı 60 TL. Ben bir Tekin Acar indiriminden 48 TL ye almıştım. Siz bu kalemi hiç kullandınız mı? Hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Sevgiyle kalın...

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder