2 Mart 2014 Pazar

Makyaj Çantam / Apolena Makyaj Çantası



Pazar gününden hepinize merhaba. Hastalıklar, ameliyatlar, hastahaneler derken geçen hafta hiç post girememiştim ve bugün sizlere gayet sevimli bir ürünle merhaba demek istedim. Bu kadar kozmetik ürünümüz varken ve süse püse düşkünken de çok şık bir makyaj çantasına sahip olmamak olmazdı. 


Bir kaç blogda, blog buluşmasında hediyeler dağıtan Apolena markasını duyduktan sonra ürünlerine bir göz atmak istedim ve inanın hangisini seçeceğimi şaşırdım. Ev tekstili, dekorasyon ve çantalar konusunda o kadar şık, değişik ve tarz ürünleri vardı ki hayran olmamak mümkün değildi. Bende makyaj çantası olarak üzerinde güzelliğin simgesi Audrey Hepburn olan bu çantayı tercih ettim. Ürün keten görünümlü dokulu bir kumaştan yapılmış. İçi astarlı ve ağzı fermuarlı. Üzerindeki taşlar kristal ve inanılmaz güzel parlıyorlar. Hem sade hem de gösterişli diye tam da buna diyorlar sanırım :)


İçi yeterince ürün alabilecek kadar geniş ve ayrıca yan tarafında fermuarlı küçük bir bölme daha var. Ebatları 20 cm x 25 cm. Gayet kaliteli ve bu güzel makyaj çantasını ben çok severek kullanıyorum. Eğer sizde beğendiyseniz ve aynısından ya da başka deseninden almak isterseniz buraya tıklayarak Apolena'nın sitesine ulaşabilirsiniz. Şimdiden herkese mutlu haftalar :)

     Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder