24 Mart 2014 Pazartesi

Clinique Bottom Lash Mascara / Alt Kirpik Maskarası


Hepinize bir pazartesi sabahından günaydınlarrrr :) 

Madem hali hazırda devam eden bir çekilişim var ve hediyelerimden biri de Clinique Bottom Lash Mascara, ee o halde kendi kullandığım ürünü tanıtmanın tam vakti. ( Çekilişime göz atmak için tık tık )


Clinique Bottom Lash Mascara normal rimellerden biraz farklı. Minicik boyu ve sevimli fırçası ile bu mascara alt kirpik diplerine rahatça uygulama yapılabilmesi için tasarlanmış. Doğal olarak boyutları da diğer rimellerin neredeyse yarısından küçük. Tabi doğru orantılı olarak fiyatıda neredeyse yarısından daha düşük :)





Avucunuzu  kapattığınızda içinde kaybolup gidecek kadar minik bir ürün bu. Kendisi 2 ml. Ama sadece alt kirpiklere uygulama yapılacağı için kesinlikle uzun süre gidecektir diye düşünüyorum. 2 rengi mevcut. Biri siyah diğeri kahverengi. Bendeki rengi 01 Siyah. Ambalajı çok eğlenceli ve güzel. Gri fonun üzerinde sedefli çiçekler mevcut.


Kullanım alanı dolayısıyla fırçası işte bu kadar minik. Plastik fırça değil. Kıl yapılılardan. Uygularken inanılmaz rahat oluyor. Özellikle büyük mascaraları alt kirpik diplerine sürerken zorlananlar için biçilmiş kaftan. Kesinlikle sürüm sırasında kirpiklerinizi birbirine yapıştırmıyor. Gayet başarılı ve kolay bir uygulama sağlıyor. Gün içinde göz altlarıma akma dağılma gibi bir sorunlada karşı karşıya bırakmadı beni bu sevimli şey. Bu ürün sayesinde en dipteki ince, küçük kirpiklerinize bile artık rahatça maskara uygulaması yapabilirsiniz. Üstelik  küçük fırçası sayesinde  göz kapaklarınıza bulaşma riski olmadan ve sizi gerçekten maskaraya döndürmeden :)



Ben bu ürünü gerçekten sevdim. Kullanışlı ve pratik. Fiyatı ise 39 TL. Bu ürünü siz daha önce denediniz mi? Alt kirpikler için ayrı bir mascara kullanmak sizce gereklimi yoksa gereksiz mi? Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Ve unutmayın eğer sizde bu ürünü denemek istiyorsanız 31 Mart da sonlandıracağım çekilişimdeki şanslı kişi belki de siz olabilirsiniz :)

Çekilişe katılmak için tıklayınız... 
Hepinize mutlu haftalar...

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder