8 Aralık 2014 Pazartesi

Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 Sn. Onarıcı Saç Bakım Maskesi


Güzel bir Pazartesi sabahından hepinize merhaba :) Bugün blog konuğumuz yine  Doğatek Kozmetik'in Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı Goldwell markasından firma tarafından denemem için gönderilen ve çok severek kullandığım bir ürün olan Goldwell Dualsenses 60 Saniyede Onarıcı Saç Bakım Maksesi.


Her zaman söylediğim gibi yine dile getirmem gerekirse saçlarım benim için çok önemlidir. Hatta öyleki bazen yüzüme nemlendirici sürmeyi unuturum ama saç bakımlarımı asla ihmal etmem. Bununla birlikte saç yapımı çok iyi tanıyıp gözlemlediğim için bir ürünün iyi gelip gelmediğini de sadece bir iki kullanımda anlayabilirim. Hal böyle olunca bir kaç aydır kullandığım bu ürün için kesinlikle çok güzel diyebilirim. Üstelik tamda saç uçlarımı açtırdığım ve saçlarımın azda olsa yıprandığı bir dönemden sonra memnun kaldım diyebilmek çok daha geçerli olur sanırım.

Öncelikle ürün için ;
  • 60 saniyede saçı %100 seviyeye kadar yeniler.
  • Saç uçlarında oluşan, çatallaşma ve kırılmaları azaltır. Saçın sağlıklı görünmesini sağlar.
  • Yoğun kimyasal işlem görmüş ,yıpranmış,yorgun saçları paşmina ipek proteini ile içten dışa 60 saniyede kaybettiklerini geri vererek yeniler.
  • Saçın ihtiyacı olan amino acidleri hızlı bir şekilde geri kazandırarak elastikiyet katar ,yumuşatır ve ipeksi bir yapı kazandırır .Sadece 60 saniyede.
  • Kurumuş ve yıpranmış saç boylarını nemlendirir,kolay taranan yumuşak bir yapı kazandırır.
  • Saç içindeki hasarlı bölümleri onarır uzun süre nemini ve proteinini koruyarak canlı sağlıklı,güçlü  saçlar oluşturur.
  • 60 saniyelik özelliği ile ultra hızlı ve pratiktir deniyor.


Öncelikle maske 200 ml boyunda klasik saç bakım maskeleri gibi yuvarlak plastik kavanoz formda geliyor. Çok yoğun bir kokuya sahip. Hafif falan değil bildiğiniz yoğun ağır parfüm kokusu kıvamında. Bu koku beni rahatsız etmenin aksine ilk kapağı açtığımda "Aman Yarabbim ne kadar güzel kokuyor" bile dedirtti.  Saçımı şampuanladıktan sonra sadece saç uçlarıma uyguladığım bu ürünü 60 sn. den daha fazla beklettim. Normalde kuru ve çok yıpranmış saçlar için uygun olduğu belirtilen maske söylenen süreden daha uzun tutmama rağmen saçımda ağırlığa veya yağlanmaya sebep olmadı. Açma işleminden sonra kuruyan ve hafif yıpranan saçlarımı neredeyse ilk uygulamadan sonra eski haline döndürdü. Maskeyi uyguladıktan sonra saç uçlarımda kuruluk ve çatallaşma hissi yok oldu. Yumuşatması ve parlaklık katması da ekstrası oldu. Gayet yoğun kıvamlı olması sebebi ile çok az alacağınız ürün tüm saç uçlarınıza yeteceği gibi , 200 ml i haftada bir kullanarak bitirmenizde gayet uzun zaman alacaktır. Sonuç itibari ile ben bu ürünü sevdim ve bitince tekrar alabilirim. Bir saç bakım maskesinden beklenen tüm etkileri yerine getirdiği gibi, saçta ağırlaşma, yağlanma ve aksi başka bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi kendisini sevmek için yeterli bir neden. Normal satış fiyatı 38 TL olan bu ürünü denemek isterseniz şurada bahsettiğim şampuan gibi  Doğatek Kozmetik'ten temin edebilirsiniz. Siz bu ürünü denediniz mi? En çok severek kullandığınız saç bakım maskeniz hangisi?

     Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :      Tipikteraziblog 
 Instagram :  Tipik Terazi
    Youtube:     Tipikteraziblog




2 yorum:

  1. Güzel bir ürüne benziyor :)
    Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Evet gayet başarılı bir ürün bende beğendim :) Hoşgeldiniz bloguma. Hemen bakıyorum sizin blogunuza da. Sevgiler...

    YanıtlaSil