22 Aralık 2014 Pazartesi

Argan Oil - Argan Yağlı Saç Bakım Serumu


Haftanın ilk gününden herkese yeniden merhaba! Bugün karşınızda son zamanların duymaya alıştığımız en ünlü yağlarından biri olan Argan Yağı içeren Saç Bakım Serumu ile bulunmaktayım :) Bu üründe tıpkı şurada ve şurada bahsettiğim diğer ürünler gibi denemem Doğatek Kozmetik tarafından gönderildi.



Öncelikle ürünün dış görüntüsünden başlamak gerekirse şunu söylemeliyim ki çok şık bir kabı var. Altın sarısı detaylara sahip yuvarlak formda ve çok klas duruyor. Bu üründe en çok sevdiğim şey asansörlü ambalajda olması. Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi siz ürünü kullandıkça alttan asansör yükseliyor ve böylece şişedeki tüm ürünü kullanmış oluyorsunuz. Yani ürün tek gram israf olmadan etinden sütünden doya doya faydalanabiliyorsunuz.



Şişenin ağzı pompalı. Buda kullanım kolaylığı sağlayan başka bir güzel yani çünkü ben bakım yağlarında dökmeli şişelerden pek hoşlanmıyorum. Hem gereğinden fazla ürün çıkmış oluyor hem de çok kullanışsız. Bu Argan Yağlı Bakım Serumunu ister duştan önce kuru saçınıza tamamen sürüp bekletebilir, isterseniz duştan sonra daha az miktarda olmak üzere tüm saçınıza uygulayabilirsiniz. Ben her iki türlüde denedim ve ikisinde de sonuçtan memnun kaldım. Ürünün kokusu zaten mis gibi. Durup durup koklayasınız geliyor o derece :) Kıvamı çok yoğun değil. Yani duştan önce sürmek isterseniz saçınızdan çıkarmak için elli kere şampuanlamanıza gerek. Aynı duş rutininiz ile saçınızdan arınıyor. Duştan sonra sürmek isterseniz de miktarını iyi ayarladığınızda yine saçınızda yağlı vıcık vıcık bir görüntüye sebebiyet vermiyor. Varlığı ile yoğluğu arasındaki farkı sadece saçlarınızın yumuşacık olmasından anlıyorsunuz, asla ağırlığından değil . Elektriklenmeyi önlüyor. Kokusu saçta hafif bir esinti bırakıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Kuru, cansız ve mat saçlarınızı yeterli derecede nemlendirerek daha canlı ve sağlıklı olmasını sağlıyor. Fön sırasında sağladığı yumuşaklığı ve ipeksiliği dolayısıyla saçlarınız daha çabuk şekil alıyor ve ısıdan en az miktarda zarar görüyor. Ben haftada 1 ya da 2 kez kullandığım bu ürünü gerçekten sevdim. 100 ml boyundaki Argan Yağı bu Saç Bakım Serumunu Doğatek Kozmetikten temin edebilirsiniz. Sizin en sevdiğiniz saç bakım ürününüz hangisi?

Mutlu haftalar...

     Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :      Tipikteraziblog 
 Instagram :  Tipik Terazi
    Youtube:     Tipikteraziblog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder