14 Temmuz 2014 Pazartesi

Nuxe Contour des Yeux Prodigieux / Göz Çevresi Kremi



Hepinize yeni bir haftadan merhaba :)

Nuxe ürünlerine karşı olan ilgimi bilmeyen kaldıysa tekrar buradan duyurmak isterim ki ben bir NUXE severim :) Neredeyse elinden her ürünü geçmiş ve bazılarını özellikle demirbaşı yapmış biri olarak bugün sizlere en sevdiğim ve 3. sünü bitirdiğim göz kremini tanıtmak istedim. İşte karşınızda Nuxe Contour des Yeux Prodigieux.

Özellikle şişlik ve torbalanma için ideal bu göz çevresi kremi aynı zamanda anti-aging bir ürün. Yapısı ince. Çok yoğun bir krem değil. Bu yüzden ben kışın ya başka bir ürünle destekliyorum ya da daha yoğun krem arayışına giriyorum. Çünkü Mac Pro-Long Wear gibi oldukça kurutucu etkiye sahip bir kapatıcı kullanıyorum. Fakat siz bu tarz ürünler kullanmıyorsanız ve göz çevreniz aşırı kuru değilse yaz kış kesinlikle çok rahat kullanabilirsiniz. İnanılmaz güzel bir kokuya sahip. Öyle ki bazen kapağını açıp açıp koklamak istiyorum :) Nemlendirmesi gün boyu yeterli geliyor. Öyleki hafta sonu evdeysem ve makyaj yapmayacaksam sadece akşam yatarken sürmem yeterli geliyor. Çünkü sabah kalktığımda göz çevremin hala nemli olduğunu hissedebiliyorum.

Şişesi pompalı. Tek bir pompa iki gözünüzün çevresine de yetecek kadar ürün sağlıyor. Bu kremde en sevdiğim olay ise şişenin içindeki asansör sistemi. Yani siz pompaya her bastığınızda içerisindeki asansör yukarı çıkıyor ve böylece şişesinin dibinde gram ürün ziyan olmamış oluyor. En sonunda ise bittiğine kanaat getirdiğinizde pompa kısmını küçük bir uğraş sonucu açabiliyor ve sizi 3-4 gün idare edecek ürününde en üstte kalan kısımdan alıp ürünün neredeyse etinden sütünden her şeyinden faydalanmış oluyorsunuz :) Her göz çevresi kremi gibi 15 ml boyundaki bu ürünü Eczanelerden ve çeşitli internet sitelerinden 75 TL ye alabilirsiniz. Sizin en sevdiğiniz göz çevresi kreminiz hangisi? Bu ürünü hiç denediniz mi?

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi
 Youtube: Tipikteraziblog

6 yorum:

  1. Ne güzel olsu bu ürünü burada görmek. Fotoğrafları da çok beğendim. Ben de 1 buçuk aydır bu kremi kullanıyorum. Göz çevrem yağlı olmasına rağmen rahatça emiliyor, tabi ben yarım tompa kullanıyorum. İçeriğini, kokusunu, ambalajını beğeniyorum ama düzenli kullanmama rağmen bende şişlik ve morluklara hiç etki etmedi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Bebe ne güzel bence güzel bir seçim yapmışsın :) Her ürün herkese iyi gelmeyebiliyor ama bunun yanında unutmaki bu tarz bakım ürünlerini uzun süre kullandıktan sonra etkisini görebiliyorsun. Bu krem morluk için değil yalnız. O etkiyi bekleme.Onun için Nuxe Nirvanesque serisi var. Bu şişlik ve torbalanmaya etki ediyor. Çok ciddi problemli gözaltları için çok yeterli değil zatn bu krem ama hafif derecede şişliklerin varsa işe yarayacağına eminim :D Güle güle kullan sende canım...

      Sil
  2. Nesneslis bunu beğendi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nesneslis beğendiyse çok mutlu oldum ki :D Sende kullanmışmıydın?

      Sil
  3. Annem için arıyorum bende :) Anti aging olması önemli.

    YanıtlaSil
  4. @yabanmersini bu anti-aging ama yapı itibari ile daha 20-30 yaş gurubu için sanırım. Yani en belirgin amacı nemlendirme. Nuxe te bir üst grupta Merveliance serisi ve yeşil bir seri daha var. Onlarda anti-aging onlara bir göz at istersen annen için. Ya da blogda vardı Estee Lauder Revitalizing Supreme Krem oda iyi bir ürün :)

    YanıtlaSil