8 Kasım 2013 Cuma

THE BALM PUT A LID ON IT GÖZ MAKYAJ BAZI


Hepinize Merhaba!

    Bugünkü paylaşımım The Balm markasının en ünlü ürünlerinden bir tanesi olan Put A Lid on It Far Bazı hakkında. Artık duymayan, bilmeyen, blogunda yazısını yazmayan kalmadı ama gelin bir de benden dinleyin :) Daha önce herhangi bir far bazı kullanmamış olan benim ilk bazımdır bu sevimli tüp. Göz kapaklarım aslında çok yağlı değildir ama kalıcılık ve renk verme konusunda ki başarısını diğer blogger arkadaşlarımdan okuyunca neden bende de olmasın dedim ve Gratis indirimden normalde 27 TL fiyatı olan bu ürünü 13.5 TL ye aldım. İyi ki de almışım.


     Ürünün ambalajı böyle küçücük tüp şeklinde. Renkli değil, şeffaf sayılabilecek bir formda. Yani göz kapağınızda renk eşitlemek gibi bir görevi yok. İlk gözlerinize sürdüğünüzde gayet ıslak yapılı olduğu için hiç kurumayacak sanıyorsunuz ama 1 dk içerisinde kuruyup göz kapağınızda sabitleniyor. Kokusu ya da rahatsız edici herhangi bir yapısı bulunmamakta. Bu bazı uyguladıktan sonra sürdüğünüz farınız ve göz kaleminiz siz silmedikten sonra hiç bir yere kıpırdamıyor. Renk belirginleştirmede ki etkisini alttaki fotoğrafta görebilirsiniz. Üstteki bazsız sürülmüş far, alttaki ise Put A Lid On It uygulandıktan sonra sürülmüş far. İkisinin arasında nasıl bariz fark var değil mi?


    Eğer bu aralar aklınızda böyle bir ürün edinmek varsa indirim zamanında mutlaka Gratise uğrayın derim. Çok memnun kalacağınızdan eminim. Peki far bazı kullananlar, sizin en çok sevdiğiniz baz hangisi? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder