30 Kasım 2013 Cumartesi

REAL TECHNIQUES EXPERT FACE BRUSH


Hepinize Merhaba...

Bugün mercek altında ünlü Real Techniques fırçalarından Expert Face Brush var. Türkçe adıyla Uzman Yüz Fırçası :) Bu benim edindiğim 3. fırçam ve artık yorumlayabilecek kadar kullandığıma inanıyorum hepsini. Hazır Sleek Face Form  yazımı yazmışken arkasından en uygun  postun bu olacağını düşündüm. 


    Fırçanın kılları sentetik ve gayet yoğun. Bu likit ürünleri emmeden gayet başarılı bir şekilde uygulamanızı sağlıyor. Fırçayı likit fondöten, krem fondöten, krem allık, allık, BB Krem, aydınlatıcı ve bronzer için kullanabilirsiniz. Yüzünüzde fırça izi bırakmadan, yok gibi denecek şekilde uygulama yapıyor. Kılları oldukça yumuşak ve kolay temizleniyor. Sık tüylü olması sizi korkutmasın. Yıkamadan sonra kuruması da çok uzun zaman almıyor.


   Boyut olarak çok büyük değil. Hatta eline ulaşınca çok şaşıranlar olduğunu da okumuştum. Biraz pedal şeklinde basık bir fırça. Yani ne allık fırçası gibi mum şeklinde,  ne de pudra fırçası gibi yuvarlak formda. Nasıl tarif etsem bilemedim şu an :) Kısa kıllı ama küt değil. Yüzeyi hafif yuvarlatılmış. Bu da size uygulamada kolaylık sağlıyor.


Ben bu fırçayı en çok kontur işleminde kullanıyorum. Son zamanlarda  RT makyaj süngeri ile baya bir haşır neşir olduğumdan pek fondöten için kullanmıyorum ama ilk aldığım zamanlar uyguladığımda edindiğim sonuç fırçanın gayet başarılı olduğu. Şimdilik 1 adet fırça alayım, deneyeyim ve bir çok işimi görsün derseniz o zaman Expert Face Brush tam size göre. İlk önce sepete bunu atın derim. 

Mutlu Hafta Sonları :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder