25 Ekim 2013 Cuma

Real Techniques Miracle Complexion Sponge - Makyaj Süngeri

Merhaba!

   Bugün sizlere son 2 haftadır elimden düşürmediğim, her makyajımda kullandığım ve şu sıralar büyük bir aşk yaşadığım üründen yani Real Techniquesin yeni makyaj süngerinden bahsetmek istiyorum. Yurtdışı alışverişlerimi yaptığım Colud10Beauty sitesini gezinirken gördüğüm bu süngeri daha sonra sevgili Görkem'in blogunda görünce dayanamadım ve sipariş verdim. 5 gün sonra elime geçen bu sünger o gün bugündür de elimden düşmedi :) Hiç bir fırçaya dokunmaz, sürekli bunu kullanır oldum. İnanılmazda memnun kaldım. Ürün Beuty Blender ikamesi. Henüz onu kullanmadığım için ikisi arasında karşılatırma yapamayacağım. Ama Amerikadan bu hafta sonu gelecek olan arkadaşıma Beauty Blender ısmarladığım ve en geç 1 hafta içinde elimde olacağından onuda kullanır kullanmaz ikisinin karşılaştırmasını en kısa sürede yazacağım.


     Bu süngerin Beauty Blendera göre daha değişik bir şekli var. Yumurtamsı ya da elips şekli diyebiliriz. Bir tarafı resimlerden de fark edebileceğiniz üzere düz bir zemine sahip. Bu kısım daha yoğun bir kapatıcılık istediğiniz zaman uygulama yapmak için. Alt kısmı ise daha sivri. Burası da concealer ve kapatıcı uygulaması için. Süngerin geri kalan tüm yuvarlatılmış kısımları ise her türlü BB Krem, fondöten ve allık uygulaması için ideal. Herşeyde çok güzel sonuç vermesi bir yana allıktaki doğal duruşa ben bayıldım. Bununla ilgili asıl sahibesinden, Samantha Chapman'dan bir video izlemek isterseniz de sizi buraya alalım.


    Gelelim ürünün nasıl kullanıma hazır hale getirildiğine. Bu bağlamda Real Techniquesin de Beauty Blenderdan çok farkı yok. Bir kabın içine su koyuyorsunuz ve süngeri içine atıyorsunuz. Tabiki batmıyor ve ıslanmıyor :)


    O yüzden elinizle süngeri kabın derinliklerine doğru bastırıyor ve iyice ıslanmasını, suyu emmesini sağlıyorsunuz. Suyu emen ve şişmeye başlayan süngerin görüntüsünü aşağıda resimde görebilirsiniz.


    Benim süngerim pek rengini akıtmadı. Suda turuncumsuluk oldu falan diyemeceğim bu konuda ama ilk bir kaç ıslatmada rengini suya bıraktığını söyleyenler var. Kabın içinde iyice ıslandığına ve suyu emdiğine emin olduğunuz süngeri çıkarıp iyice sıktıktan sonra yaş kalmaması için peçeteye sararak aşağıda gibi fazla kalan suyu peçeteye emdiriyorsunuz. Unutmayın! Süngeriniz ıslak değil NEMLİ olacak. Yani sıktığınızda su damlamayacak süngerinizden.


    Ve işte elimize ilk aldığımızdan daha büyük, daha tombik ve nemli makyaj süngerimiz kullanıma hazır. Ben inanılmaz memnun kaldım ve çok beğendim. Eğer imkanınız varsa sizde mutlaka bir tane edinin ve bu güzelliğin keyfini çıkarın derim. Kullananlarınız varsa da bana ne düşündüğünüzü yazın lütfen. Hepinize mutlu hafta sonları :D



10 yorum:

  1. ürünü ne kadara aldınız aytül hanım merak ettik?

    YanıtlaSil
  2. Ben de yıkanma faslını merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ben genelde 2 kullanımdan sonra protex sabunla köpürterek yıkıyorum. Fondöten ve kapatıcı lekeleri genel anlamda temizleniyor.

      Sil
  3. Aldığım sitede sünger 6 € kargo ücreti de 8 € Buket Hanımcım :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, paketinden dolayı sivri uç sıkışmış halde miydi? Öyleyse nasıl düzelttiniz? Yıkayınca orijinal şekle dönmedi de benimki.

    YanıtlaSil
  5. Yok hayır herhangi bir sıkışıklık yoktu benimkinde. Hmm kötü olmuş o. Aslında suyu görünce düzelmesi lazım ama bence. Türkiyede olsa geri verirdik ama yurtdışı olunca olmuyor malesef :(

    YanıtlaSil
  6. feelunique.com da kargo ücretsiz ve sadece 8$ anlatımınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Evet 8,48 $ fakat son alışverişimde gördüm ki feelunique de artık 3 $ kargo ücreti alıyor. O da açtı gözünü :) Rica ederim beğendiysen ne mutlu...

    YanıtlaSil
  8. Evet bende farkettim maalesef :(

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil