30 Ekim 2013 Çarşamba

KİTAP CANDIR

Herkese Merhaba!
   Hayatta en çok sevdiğin hobilerin neler diye sorsanız sanırım en başında bıkmadan , usanmadan , yorulmadan kitap okumak gelir. Abartısız ilk okul çağlarında edindiğim bu alışkanlık ya da hobi ya da tutku siz ne derseniz deyin sanırım yaşlanıp ton ton bir nine olduğum zaman bile beni terk etmeyecek (etmesinde). Yeni bir makyaj malzemesi, herhangi bir kozmetik ürünü, çanta, ayakkabı, giysi v.s. aldığımda ne kadar mutlu oluyorsam yeni bir kitap aldığımda da emin olun ki en az o kadar mutlu oluyorum.
   Tabi ki kitap alırken ve seçerken bazı kriterlerim var benimde. İndirimde olmayan bir kitabı asla almamak gibi mesela. Çok merak etsem de ilk çıktığında en uç noktadaki fiyatıyla o kitabı alıp okumam. Ondan 3 TL bundan 5 TL indirim derken  hooop yeni bir kitap parası çıkmış :) Ve mutlaka orijinal almaya çalışırım. Hep birlikte "KORSANA HAYIR" diyoruz. Okuduğum kitap bana kalsın yıllar sonra unutursam açıp bir daha okuyayım isterim. Arkadaşlarımdan kitapta alır okurum mutlaka ama daha çok benim olsun kitaplığımda dursun derim.  Başkalarının yaptığı yorumlar da etkiler beni. Eğer çoğu kişi tarafından beğenilmeyen bir kitapsa almama olasılığım çok yüksek.
   Neyse.... Gelelim yeni canlarıma :) Son zamanlarda kitaplarımı D&R dan almayı tercih ediyorum. Sanal mağazadan verdiğim siparişler hem sorunsuz elime ulaşıyor hemde fiyatları normal mağazalarınınkinden indirimli oluyor. Sizde göz atmak isterseniz BURADAN buyrun.
   İlk siparişim bir set oldu.Normalde tanesi 20 TL civarı olan tek kitabın beşli setini 58 TL ye aldım. DEBBIE MACOMBER' in seri halinde en çok satan kitapları bunlar. Böylelikle tanesi 11,5 TL gibi bir şeye gelmiş oldu.

   2. si SABAHATTİN ALİ'den KÜRK MANTOLU MADONNA. Yorum yapan tek bir kişi bile olumsuz  şey söylememiş bu kitap hakkında. Bir klasik diye bahsediliyor.
   3.sü çok uzun zamandan beri okumak istediğim ama bir türlü denk getiremediğim bir kitaptı. NERMİN BEZMEN' den  BİZİM GİZLİ BAHÇEMİZDEN. Gerçek bir aşk öyküsü. Nermin Hanımın Pamir Bezmen ile arasında ki güçlü aşk. Yaşanmış bir hikaye olması ve yapılan yorumlarda böyle bir aşk ve böyle bir duygu seli olamaz denmesi okumam için yeterli sebepler.
   Çok hızlı okuma alışkanlığı edindiğim için bunların bitmesi çok zaman almayacaktır diye tahmin ediyorum. ittikten sonra içeriği ile ilgili mutlaka bir şeyler karalarım. Sizin en beğendiğiniz kitaplar nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder