20 Kasım 2014 Perşembe

Benefit Watt's Up Aydınlatıcı - Highlighter




Herkese Yeniden Merhaba :)

Bugün sizlere yine bloga yazmakta geç kaldığım hayatımın ürününü tanıtmak istiyorum. İşte karşınızda Benefit Watt's Up Aydınlatıcı ya da nam-ı diğer Highlighter. Yine aylar aylar önce aldığım bu güzelliği neden bu kadar geç tanıtıyorum bende bilmiyorum. Belki kullanmaktan yazmaya fırsat bulamadığım içindir :D

Aydınlatıcı ürünler benim makyajda kullanmayı sevdiğim malzemelerin başında gelir. Elmacık kemikli olmayan birisi olarak kendime sahte elmacık kemikleri yapmayı çok seviyorum :) Özellikle ışığa maruz kaldığımda ya da fotoğraflardaki görüntüsüne de bayılıyorum. Ama Watt's Up'a ayrıca bayılıyorum. Ampullerle süslü kutusunun içinden çıkan üründe tıpkı bir ampule benziyor.


Ampule benzeyen geniş kısımda asansörlü formda stick şeklinde kremsi aydınlatıcısı mevcut. Tam tersinde dar olan yerde ise ürünü yayma işleminde kullanmak üzere sünger aplikatörü var. Buda size hem yanınızda rahatça taşıyabilme hem de her yerde ekstra fırça taşımaya gerek duymadan uygulama yapabilme imkanı sağlıyor. Ambalajı sağlam ve bence eğlenceli olduğu kadarda şık. Rengi her cilt tipine uyum sağlayabilecek kadar güzel. Ne yok olacak kadar silik ne de klasik sizi disko topuna döndürecek kadar parlak. Kararında ve yerinde.Tam anlamıyla bir şampanya rengi kendisi.


Yukarıda flashsız çok fazla belli olmamış aslında ama flashlı bile ne kadar doğal durduğunu görebilirsiniz. Daha yoğun uygularsanız daha ıslak-metalik bir bitiş elde edebilirsiniz. Yüzünüzde asla ağırlık yapmıyor. Eliniz yüzünüze değdiğinde başka krem ürünler gibi yapış yapış bir hisle karşılaşmıyorsunuz. Bunun yanında toz ve sıkıştırılmış aydınlatıcı ürünler gibi yüzünüzden uçup gitmiyorda. Akşam siz makyajınızı temizleyene kadar yüzünüzde olduğu gibi duruyor. Cildimde herhangi bir reaksiyona sebep olmadı. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve bu zaman zarfında bir kez bile sivilcelenmeye sebebiyet verdiğini görmedim. Uygulama yaptığım yerlerde hiç yağlanma - parlama durumu yaşamadım. Krem tarzında olduğu içinde inanılmaz bereketli. Gerek günlük gerekse gece makyajlarımda kullandığım ürünüm ( tam bir hesap yapabilmek için  her gün 3-4 aydır kullanıyorum gibi düşünebiliriz ) yeni yeni yarıya indi diyebilirim.

Kısacası bu ürün benim için bittikçe alınacaklar listesinde en baş sıralarda. Bu aydınlatıcıyı ve diğer tüm Benefit ürünlerini Sephora Mağazalarında bulabilirsiniz. Bu ürünün son fyatı yanılmıyorsam 120 TL civarıolması lazım. Siz aydınlatıcı kullanmayı seviyor musunuz? En çok sevdiğiniz ürün hangisi?

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :      Tipikteraziblog 
 Instagram :  Tipik Terazi
    Youtube:     Tipikteraziblog


1 yorum: