14 Ekim 2014 Salı

GLAMGLOW SUPERMUD / Arındırıcı Sıkılaştırıcı Çamur Maskesi


Herkese yeniden merhaba!

 Çok uzun zamandan beri ne blogumla ne de kanalımla sağlık problemleri dolayısıyla ilgilenemedim. Ama her şey düzene girmeye başladığına göre artık bende kendime gelip yazılarımı yazmaya başlayabilirim :)

Bugünkü konuğumuz Hollywood ünlülerinin maskesi olarak adlandırılan bir bakım maskesi.Karşınızda GlamGlow  Supermud Çamur Maskesi. Kendisi ile 1 yıl kadar süredir birlikteyiz ve hakkında fikir sahibi olabilecek kadar çok kullandım kendisini.doğal olarak. Siyah ve beyaz ambalajlı olmak sureti ile 2 çeşidi bulunan bu maskeyi gözeneklerdeki kiri, siyah noktayı bir süpürge gibi çektiği iddiası ile alıp kullandıktan sonra Canım Arkadaşım Neslihanın blogunda siyah olanın yorumlarını okuyup aslında tam tersi olduğunu öğrendim. (Neslinin yazısı için tık tık) Yani Beyaz olan maske gözenek sıkılaştırmaya yararken, Siyah olanı ise gözenekleri temizleyip siyah nokta ve kiri çekiyormuş.

Öncelikle bakmak gerekirse ürün çok sevimli ve bir o kadar da tarz bir paketlemeye sahip. Kapağı açar açmaz "Hello Sexy" diye bir karşılamayla kim mutlu olmaz ki değil mi?



Beyazın ve grinin hakim olduğu ürünün kapağında Hollywood ünlülerin favori maskesi olmasına ithafen yıldız bulunuyor. Ambalajı cam değil. Daha sert teneke gibi diyebiliriz. Işık almayacak ve kolay kolay zarar görmeyecek bir kutusu var. 34 gr olan bu ürün yoğunluğu dolayısıyla o kadarda bol değil. Öyle ki ben çabuk bitmesin diye tüm yüzüme değil sadece gözenekli bölgelerim olan yanaklarıma ve burun çevreme uygulamayı uygun gördüm.




Koyu gri rengindeki bu çamur-kil benzeri maske siz sürene kadar ıslak yapıda. Çok yoğun uygulama yapmanıza kat kat sürmenize gerek yok ince bir tabaka işinizi yeterli miktarda görüyor. Kurumaya müsait bu ürünün kapağını çok fazla açık bırakmamak gerekiyor.


Maskeyi yüzünüze uyguladıktan sonra 15-20 dk bekliyorsunuz. Yüzünüzde kurumaya başlıyor ve gözenekleriniz delik delik belli oluyor. ( Instagramda maskenin görünüşü için tık tık ) Bekleme süresini doldurduktan sonra ılık duru su yardımı ile yüzünüzü bol bol yıkıyorsunuz. Sonuç itibariyle cildinizde gerginlik hissetmemek mümkün değil. Maskeden sonra mutlaka bir nemlendirici sürme ihtiyacı hissediyorunuz. Peki gözeneklerim küçülüyor mu? HAYIR. Yani ben şuncacık ürüne 150 TL verdiğime pişman mıyım EVET. Cildimi arındırma temizleme işini görüyordur belki onu bilemiyorum ama vaat ettiği gibi ne gözeneklerimi küçülttüğünü  ne de siyah noktaları süpürge gibi çektiğini görmedim. Daha farkı markaların bu tarz ürünlerine daha az ücret ödeyerek eminim ki aynı sonucu alırdım. Üstelik ürün miktarı / fiyat olarak da gereksiz pahalı. Sen memnun kalmadım ama belki ben severim diyorsanız bu maskeyi gidip Sephora Mağazalarında deneyebilirsiniz. Siz bu ürünü daha önce hiç denediniz mi? Memnun kaldınız da sorun bende mi lütfen benimle paylaşın.

Sevgiyle kalın...

     Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :      Tipikteraziblog 
 Instagram :  Tipik Terazi
    Youtube:     Tipikteraziblog




1 yorum: