4 Ağustos 2014 Pazartesi

Milla By Trendyol'dan Beğendiklerim


Hepinize Merhaba :)
Malum biz bayanların kozmetik dışında kalan tüm ilgisi kıyafetleridir herhalde. Abiye elbiselerigece kıyafetlerini kim sevmez ki? İşte bende Trendyol da gezinirken Milla by Trendyol'un birbirinden güzel elbiseleri ile karşılaştım bu güzellikler sayesinde bir post hazırlamak istedim. Özellikle elbiselerde fazla dekolteyi sevmeyen ben böyle gizli ve dozunda dekoltelere bayılıyorum. Bu anlamda da yukarıdaki saks mavisi elbise inanılmaz hoşuma gitti. Önden V yaka düz balık formda elbise asıl hazinesini arkasında saklıyor. Tam ayarında asimetrik kesimli modeliyle bence özel günlerde tercih edilebilecek güzel sade ama bir o kadar şık elbiselerden bir tanesi.


Uzun elbise yerine kısa bir tercihte bulunacaksam da sadece pullardan oluşan önü arkası V bu elbiseyi bayıla bayıla seçerdim sanırım. Yine derin sırtıyla çok hoş görünen ve sadece pullardan oluşan formuyla başka hiç bir detaya ihtiyaç duymayan bu gece elbisesi bence her yere giyilebilecek cinsten.



Tabi ki bunlardan sonra diğer olmazsa olmazlarımız abiye ayakkabılar. Ben özel gün ve gecelerde şık elbiselerle platformlu ayakkabıları tercih etsem de, platformsuz olan ilk görseldeki topuklu ayakkabıyı da beğenmedim dersem yalan olur. Özellikle bu tarz ayakkabılarda aranan yüksek topuklar platform ile desteklenince bence hem daha rahat oluyor hem de daha  hoş görünüyor. Eğer sizde birbirinden şık elbise ve ayakkabılara göz atmak isterseniz buraya tıklayarak  Milla by Trendyol 'un tüm güzelliklerine ulaşabilirsiniz. Peki sizin abiye ya da gece elbiselerinde tercihiniz ne olur du? Özellikle ayakkabılarda en çok neler hoşunuza gidiyor?

      Facebook : Tipikteraziblog
      Twitter :     Tipikteraziblog 
  Instagram : Tipik Terazi
  Youtube: Tipikteraziblog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder