13 Ocak 2014 Pazartesi

Sally Hansen Oje



Hepinize Merhaba!

Bugün size ilk ve tek siyah ojem diyebileceğim ojemi göstermek istiyorum. Bundan önce daha bilinen bir markadan sadece tırnağıma nazar boncuğu yapmak için almış, fakat tüm tırnağıma hiç uygulamamıştım. Bunu gördüğüm anda vuruldum ve çok beğendim. Sally Hansen markasının 670 numarası kendisi .
 Adı Midnight in NY.


Öncelikle ojenin fırçası sürüme çok uygun.2 fırça darbesi ile sürümü bitirebilirsiniz. Çok yoğun değil, yani anca 2 katta tam rengi veriyor. En koyu siyahı 3. katta yakalayabiliyorsunuz. Özellikle siyahı bu marka da sevmemin ve almamın sebebi ojenin içerisinde küçük küçük renkli simlerinin ya da ışıltılarının olması. Aşağıdaki resimde daha net görebileceğiniz gibi içindeki bu hareketlilik al beni yarattı bende. Düz siyah ojeden daha çok ilgimi çekti. Dışarıdan bakıldığında pek belli olmayan bu simler , ışıkta daha çok ortaya çıktığı için gündüz ya da gece kullanıma uygundur diye bir ayrımı da yok.


Sally Hansen ojeleri Sephora Mağazalarından, online satış yerlerinden ve eczanelerden ortalama 15 TL gibi bir fiyata temin edebilirsiniz. Siz en çok hangi markanın siyah ojesini seviyorsunuz? Bunu hiç denediniz mi?

Facebook : Tipikteraziblog
Twitter :     Tipikteraziblog
Instagram : Tipik Terazi

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder