6 Mart 2015 Cuma

Nivea Lip Butter- Frambuazlı



Günaydın! Eskiden sürekli lipgloss kullanan biri olarak çok fazla lip balm ihtiyacı duymayan ben son zamanlarda rujlara, özellikle mat rujlara merak sarınca kuruyan dudaklarımı nemlendirme gereğini yüksek seviyede yaşadım. Bu yüzden ilk önce Niveanın yeni çıkan bu Lip Butterı ile başladım.
Öncelikle kutuda olması çok hoşuma gitti. Her ne kadar hijyen açısından sıkıntılı olsa da görüntü açısından gayet hoş göründü gözüme. Koku olarak da Frambuazlı olanını tercih ettim. Bunun dışında Vanilyalısı, Karamellisi ve Klasiği mevcut. Yapısı ince. Dudağa sürdüğünüzde fazlalık yapmıyor. Pembe rengini dudakta göstermiyor. Sadece hafif bir parlaklık sağlıyor. Kokusu tahmin edebileceğiniz gibi enfes. Ama nemlendirmesi maalesef ki bana yeterli gelmedi. Özellikle çatlayan ve kuruyan dudaklarınızı onarabileceğini düşünmüyorum. Ha ama benim dudaklarım çok çatlak değil ekstra bakım olsun diye kullanacağım derseniz o zaman sizin için yeterli bir ürün olabilir kendisi. Benim istediğim o dudakta uzun süre nemlilik hissini sağlayamadı bu ürün. O yüzden bitiremedim ve bitirebilirsem de bir daha alacağımı sanmıyorum.


Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanıp memnun kaldınız mı? Ürünü Watsons, Gratis, Rosmann ve diğer çeşitli kozmetik mağazalarında 9 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :      Tipikteraziblog 
Instagram :  Tipik Terazi
   Youtube:     Tipikteraziblog




1 yorum:

  1. merhaba cnm bloğunu keşfettim ve takibe aldım bende beklerim sevgilerle:=)

    YanıtlaSil