23 Şubat 2015 Pazartesi

Yves Rocher Kırmızı Oje - 101 Rouje


Herkese haftanın ilk gününden merhaba :)

Bugün blogumun konuğu bir kaç hafta önce aldığım ve demirbaş kırmızılarımın arasına giren bir oje olacak. İşte karşınızda Yves Rocher!e ait 101 numara ROUGE kırmızı oje.


Geçen haftalarda 60 TL lik alışverişe 39 TL ödeyin kampanyasından yararlanmak için mağazadan yaptığım alışveriş sonrası hediye olarak bir oje seçebileceğimi söylediklerinde hemen gözüme bu rengi kestirdim ve kaptım. Kırmızısı tam benim istediğim gibi canlı alev alev bir kırmızı. Tırnakta gayet kendini belli eden taaa uzaklardan ben buradayım diyen bir güzellik bence kendisi. 5,5 ml lik ince uzun bir şişesi var. Yapısı gayet güzel. İlk katta bile yeterli kapatıcılığı veriyor fakat her zaman ikinci katı geçmeyi tercih eden ben aşağıdaki resimde de yine iki kat uygulama yaptım. Fırçası ince, güzel ve sürümü çok kolay.  Kuruma hızı da gayet başarılı. İçerisindeki Elime Reçinesi sayesinde tırnaklarınız pürüzsüz ve parlak görünür iddiasında bulunuyorlar ve bence doğruda söylüyorlar. D Üstelik Argan yağıda içermekteymiş.


Ben ojenin yapısını ve rengini çok sevdim. Bittikçe bu kırmızıdan almaya devam ederim diye düşünüyorum. Hatta diğer renklerini de merak etmedim değil :D Sizde bu üründen almak isterseniz Yves Rocher mağazalarından yada Online sitelerinden 12,90 TL ye sahip olabilirsiniz. Daha önce hiç Yves Rocher oje kullandınız mı?

Mutlu haftalar...

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :      Tipikteraziblog 
Instagram :  Tipik Terazi
   Youtube:     Tipikteraziblog

4 yorum:

  1. Bencede hoş durmuş gule gule sürüştür, ben bıraz daha koyu kırmızı renklerinden yanayımdır,golden rose dan aldım birtane mını seriden çok açık geldi bana beğenemedim.

    YanıtlaSil
  2. merhaba çok alakasız olucak ama
    çok uğraşıyorum belediyeye girmek için ama birtürlü hbr gelmiyor
    sizde sanırım bir belediyede çalışıyorsunuz
    benim sormak istediğim bu kadar zormu alıyorlar
    inanın 2 senedir uğraşıyorum ama hala haber yok

    YanıtlaSil
  3. kırmızı hangi kadına yakışmazki;)

    YanıtlaSil
  4. Kırmızının en tatlı tonu. Sizede çok yakışmış.Bu markanınkini hiç denememiştim muhakkak denicem.

    YanıtlaSil