26 Kasım 2014 Çarşamba

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Şampuan-İnce Telli Saçlar İçin Hacim Arttırıcı Şampuan


Herkese yeniden merhaba;

Bugün karşınızda bana denemem için firma tarafından yollanan ve yaklaşık 2 aydır aralıksız kullandığım Goldwell Dualsenses İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuanı tanıtmak istiyorum. Öncelikle Goldwell markası yaklaşık 50 yıldan uzun süredir ve 40 ı aşkın ülkede sadece profesyonel kuaförlerde bulunan gayet kaliteli ve başarılı bir marka. Doğatek Kozmetik'in Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı bu markayı sizinde gittiğiniz kuaförde görmeniz olası.

Öncelikle firma bana ürün göndermek istediğini söyleyen bir mail yolladığında çok mutlu oldum ve ürünleri denemek için sabırsızlandım. Saç tipimin özelliklerini sormaları ve saçlarımla ilgili problemlerimi çözmek adına  ürün göndermeleri ayrı bir düşünceli davranış olmasının yanında bana ürünlerine ne kadar güvendiklerini de hissettirdi. 


Şampuanın özellikleri;







  • İnce telli, güçsüz ve hacimsiz saçlara Tapiaco nişastası ile hacim ve güç verir,
  • Saçı narin bir şekilde temizler, hacimli ve güçlü görünmesini sağlar.
  • İnce ve zayıf saçları kuvvetlendirir, dış etkenlere karşı daha dirençli olmasına destek olur.
  • Akıllı, çift etkili, Smart Boost complexi ile saç köklerini güçlendirir, saç boyları ile uçlarına ipeksi bir doku kazandırır.
  • Jel kıvamı ile saça rahat yayılan bir köpük yapısı sunar.
  • Anında saça %35 hacim verir ve yumuşak bir saç hissi oluşturur deniyor. 

  •     

    Öncelikle şampuan silikon içermiyor. Bundan dolayıdır ki market şampuanları gibi ilk etapta elinizin altında yoğun köpüğü hissetmiyorsunuz. İçerisinde zararlı maddeler bulunmayan şampuanların ortak özellikleri bu sanırım. Tek kötü yani köpürsün isterseniz biraz daha fazla ürün kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Gayet güzel temizleyip çoğu zaman 2. şampuanlamaya bile ihtiyaç bırakmıyor. Ürün yüz yıkama ürünleri gibi şeffaf jel kıvamda. Ne çok akışkan ne de çok katı. İlk kullanımdan itibaren saçımın yapısında olumsuz bir etkiye sebep olmadı. Kepeklenme veya daha çabuk yağlandırma gibi bir sorunla da karşılaşmadım. Kokusu çok yoğun ve keskin değil fakat bir şampuan için yeterli derecede fresh. Ambalajı tatillerde hiç şüphe etmeden yanınıza alacak kadar sağlam. Aşağıda görebileceğiniz gibi asla kendi kendine açılamayacak bir kapak sitemine sahip. Asıl amacı olan hacim verme konusuna gelince orada çok emin değilim. Ben çok düz ve basık saçlara sahibim. Asla havalı ve hacimli saçlarım olmadı. Bu şampuanı kullandığım süre zarfında saçlarımda %35 hacim görmedim :)) Belki %10 - %15  olabilir oda çok gözle görülür bir etki değil.  Fakat benim şimdiye kadar kullandığım hiç bir hacim şampuanının işe yaramadığını ve üstüne saçımı ağırlaştırdıklarını göz önüne alırsak  en azından bu şampuanda ağırlaştırma ve yağlandırma gibi sorunlar görmediğim için kullandığım diğer şampuanlara göre daha başarılı diyebilirim.



    Kısacası  ben bu şampuanda verdiği hissi, silikon içermeyişini ve saçlarımda sorunlara yol açmayışını sevdim. Çok ünlü bir kuaför markası olması ve kalitesi de cabası. Bir daha alır mıyım derseniz, bu şampuanı tekrar kullanmamak  için  bir neden göremiyorum fakat bunun yerine daha farklı şampuanlarını (örneğin parlaklık veren ya da bakım yapan gibi) denemeyi tercih ederim. Denemek isteyenler bu ürünü ve diğer ürünleri Doğatek Kozmetik'ten temin edebilirler. Siz Goldwell'in şampuanlarından denediniz mi? Ya da etrafınızda kullanan var mı? 

         Facebook : Tipikteraziblog
         Twitter :      Tipikteraziblog 
     Instagram :  Tipik Terazi
        Youtube:     Tipikteraziblog





    2 yorum:

    1. Çok güzel bir seri bu ben green bakım şampuanını kullanmıştım

      YanıtlaSil
    2. Evet gerçekten güzel bir seriymiş. Ben bu markayı ilk defa deniyorum. Green bakım şampuanı hangi saç tipi için kullanılıyor ?

      YanıtlaSil