8 Eylül 2014 Pazartesi

Benefit Fake Up Concealer / Kapatıcı


Herkese bir pazartesi sabahından günaydınlar :)

Ben 9 günlük uzun bir tatilden çıktım ve bu dönemde blogumdan bir hayli uzak kaldım. Ama tabiki de boş durmadım. Blog için bol bol görseller hazırlayıp üstüne bir kaç tanede video çektim :D 

Gelelim bugün blogda bizlerle olan misafirimize. Günün ürünü Benefit'in Fake Up Kapatıcısı. Belki de bu zamana kadar görüp bildiğimiz tüm kapatıcılardan farklı kendisi.


Öncelikle ürünü elimize aldığımızda metalik gri fonun üstüne çingene pembe desenlerle süslenmiş olduğunu görüyoruz. Benefit' in her ürününde olan sevimli ve sıcak ambalaj görüntüsü bu kapatıcı içinde mevcut. Ürün ruj formunda ve çift etkili. Dış kısımda içerisinde E Vitamini içeren şeffaf nemlendirici kısmı bulunan ürünün içinde  renk  veren kapatıcı kısım bulunmakta. Sürüm esnasında bunlar birbirine karışıyor ve bu sistem sayesinde çizgilenen, göz altlarını kurutan kapatıcı sorunsalı ortadan kalkıyor.

Kapatıcılı konusuna gelirsek, bu ürün çok ciddi kapatıcılık bekleyenlere göre değil. Çok yüksek kapatıcılığa sahip değil kendisi. Nemlendirme özelliği daha baskın diyebiliriz kendisi için. Bunun yanında göz altlarınız çok problemli değilse, morluk - halkalanma gibi ciddi sıkıntılarınız yoksa en sevdiğiniz kapatıcınız olmaya aday kendisi. Doğal duruşu ve verdiği aydınlık görünümle özellikle günlük kullanımda severek kullandığım bir ürün oldu kendisi.Yumuşak ve nemli yapısı sayesinde dağıtma sürecide son derece basit ve keyifli. Fakat bunun yanında ıslak bir bitişe sahip olduğundan dolayı gün içinde göz altlarınızda oynama olasılığı çok yüksek. Bunun için ürünü uyguladıktan sonra bir pudra yardımıyla sabitlemeniz gerekiyor. 



Ürünün Light, Medium ve Dark olmak üzere 3 rengi mevcut. Bu anlamda renk scalası maalesef geniş değil :( Ben göz altlarımda çok aydınlık bir görünüm yerine daha doğal bir görüntüyü tercih ettiğim için 02 Medium rengini aldım. Eğer sizinde hoşunuza gittiyse ve bir şans vermek isterseniz bu doğal ve hafif kapatıcıyı Sephora Mağazalarından alabilirsiniz. Peki siz bu tarz bir ürün mü yoksa daha yoğun bir kapatıcımı tercih ediyorsunuz?

Mutlu haftalar.

       Facebook : Tipikteraziblog
        Twitter :      Tipikteraziblog 
   Instagram :  Tipik Terazi
      Youtube:    Tipikteraziblog

2 yorum:

  1. Ya ben bu ilk çıktığından beri kapatıcı değilde göz altı nemlendiricisi gibi görüyorum.Aldığım zaman çok sevmediğim için kuzenime vermiştim.Hem doğal duran hemde hafif yapılı olan Laure Mercier'in kapatıcısını mutlaka tavsiye ederim kuzu.

    YanıtlaSil
  2. Aldım ondanda canım 2 ay kadar önce. Ondan sonra bi bronzlaştım açık kaldı. Ten rengim biraz açılsın diye bekliyorum :)

    YanıtlaSil