18 Ağustos 2014 Pazartesi

Benefit Porefessional Gözenek Küçültücü Baz



Hepinize bir Pazartesi sabahından merhabalar :)

Son bir kaç gündür inanılmaz sıcak olan havalarla birlikte her ne kadar makyaja ağırlık vermesemde, genellikle yaptığım makyajların  baş kahramanlarından biri olan bu ürünü paylaşmak istedim sizlerle. İşte karşınızda meşhur Benefit Porefessional Gözenek Küçültücü Baz.

 

Çok fazla gözenek problemim olmamakla birlikte tamamen gözeneksiz bir cildimde yok. Yanaklarımda ve burnumun üstünde olmak üzere az bir ürünle kapanabilecek kadar gözeneklerim var diyebilirim. Ne kadar az olsalarda fondötenden sonra ve özellikle ışıltılı ürünlerde o gözenekler belli olmuyor dersem yalan söylemiş olurum. İşte bu bazı uyguladığınızda gözenekleriniz gözle görülür bir şekilde küçülüyor ve hatta yok gibi görünüyor. Ben cildimde yarattığı kadifemsi hisse bayılıyorum. Sürekli elimi yanaklarımda gezdirmek istiyorum :) Bunun yanında bence makyajınızı sabit tutma açısından da gayet başarılı. 22 ml lik tüp şekindeki bu ürünü benim gibi sadece gözenekli bölgelerinize uygularsanız çok daha uzun süre dayanacaktır.


Ürün ten renginde diyebilirim fakat cildinize uyguladığınızda sanki şeffaflaşıyor ve cildinizle bütünleşiyor. Yumuşacık çok rahat uygulanabilen bir yapısı var. Nohut tanesi kadar baz tüm gözeneklerinizi kapatmaya yetecek kıvamda. Ürünü pıt pıt tampon hareketlerle yedirdiğinizde daha yoğun bir kapatıcılık elde edebileceğiniz gibi, krem sürer gibi sürerseniz daha ince bir uygulama yapmış oluyorsunuz. Hassas bir cilde sahip olan ben bu ürünü kullandığım süre boyunca herhangi bir irritasyona, kızarıklığa ve yan etkiye rastlamadım. Sivilcelenme ve siyah nokta oluşma gibi bir sorunda yaşatmadı. Mis gibi kokan ve oil-free olan bu bazı yağlı-karma ciltlerde, normal-kuru ciltlerde bence çok severek kullanacaklarıdır. Kalıcılığı başarılı olan ve uzun saatler dayanan bu ürünü Sephora Mağazalarından 109 TL ye sahip olabilirsiniz. 

Mutlu Haftalar...

       Facebook : Tipikteraziblog
        Twitter :      Tipikteraziblog 
   Instagram :  Tipik Terazi
     Youtube:    Tipikteraziblog

3 yorum:

  1. Bazını sevsinler senin :)

    YanıtlaSil
  2. Residents of North Korea, sadly, inhabit what is often described as one of the repressed nations on earth. This primarily implies that the vast majority of the population do not have the posh of even considering half in} playing on-line or offline. This is to the extent where a tablet was introduced to the nation’s people in 2014, named the Ullim. This device was found to be filled with invasive software program and hardware that monitors the user and can even save browser historical past and take screen-shots of opened apps by itself. This by itself ought to be enough to dissuade most from even contemplating accessing websites that aren't government approved. The on-line on line casino large Paddy Power did have a brief cameo in the planned meetups of North Korean leader Kim Jong-un and former basketball participant 온라인 카지노 Dennis Rodman again in 2014.

    YanıtlaSil