9 Temmuz 2014 Çarşamba

Milk_Shake Conditioning Whipped Cream / Saç Bakım Köpüğü


Günaydınlar...

Bugün sizlere yeni tanıştığım ama saç bakım rutinimin şimdiden vazgeçilmezi olan bir ürünü tanıtmak istiyorum. Meşhur Milk_Shake Conditioning Whipped Cream Saç Bakım Köpüğü.

Ürünün iddiası "Süt ve buğday proteinleri,saçın korteks ve kutikül katmanlarını onarır ve yapılandırır. Özel yumuşatıcılar, derin ve uzun süreli nemlendirme sağlar. Özel geliştirilmiş Integrity 41® patentli formülü, boyalı saçlarda rengin ömrünü uzatır" şeklinde. Bunun yanında daha bir sürü güzel etkisi sayılıyor tabi. Önemli olan "Gerçekten yerine getiriyor mu?" sorusuna verilecek olan cevap. Ben kendi adıma veriyorum "Kesinlikle EVET"

Öncelikle inanılmaz güzel bir kokusu var. Vanilya kokulu olduğu söylense de ben biraz karamel kokusuna da benzetiyorum. Saçlarınıza uyguladığınız andan itibaren bir daha  yıkayana kadar çıkmıyor o mis koku. Duştan çıktıktan sonra nemli saçınıza uygulayabileceğiniz gibi kuru saça da uygulama imkanı var. Ben genelde ıslak saçıma uygulayarak kullanıyorum. Kattığı fark edilir nemle birlikte saçlarınızı daha yumuşak ve daha parlak yapıyor. %100 elektriklenmeyi önlüyor. Saçlarınızın daha kolay sekil almasını sağladığı gibi, ısıya maruz kalan işlemlerde saçınızın yapısını koruyor. En güzeli bunları sağlarken kesinlikle saçınızda ağırlık yapmıyor ve tortu bırakmıyor. Tüm gün ellerinizi ipek gibi saçlarınızdan alamıyorsunuz. 100 ml ve 200 ml olmak üzere iki boyu var. Şu an burada her ikisi de indirimde. Ben ilkini yarılamadan 2. sini aldım bile. Mutlaka deneyin derim. Asla pişman olmazsınız. Peki sizin en çok sevdiğiniz saç bakım ürününüz hangisi?

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi
Youtube: Tipikteraziblog

1 yorum:

  1. Ahaha yaa aslında vanilya diyolar ama bana böyle karamel karamel de geliyor nedense :) Eğer o kokuları seviyorsan bayılırsın. Saçında da baya uzun süre kalıcı kokusu. Etkileride gerçekten güzel hazır indirimdeyken tavsiye ederim. 100 ml 19 tl 200 ml 39 tl :)

    YanıtlaSil