18 Temmuz 2014 Cuma

Chanel Krem Allık / Inspiration

Herkese yeniden Merhaba...
Artık duymayan öğrenmeyen kaldı mı bilmiyorum ama bir de benim gözümden Chanel Krem allıkları dinlemeye ne dersiniz? İşte karşınızda ilk seçimim Chanel Inspiration. İlk seçimim diyorum çünkü bir başka rengini almayı da şimdiden kafama koydum :) Her şeyi ile bu mükemmel allıklarla tanışmayanlar mutlaka bir göz atsın derim.

Öncelikle tartışmasız Chanel kalitesi eşliğinde allık kadife bir keseden çıkıyor. Bu hem ürünü saklama, hemde çantaya atıp çıkma açısından bence büyük bir artı olması yanında, çok da şık duruyor. Klasik Chanel rengi siyah ambalajın kapağını açtığınızda ise aşağıdaki güzellikle karşılaşıyorsunuz.

Inspiration bence tam bir bebek pembesi. Kendisi mavi alt tonlu ve oldukça soft-naturel bir renk. Her renk tene uyum sağlayacak bu allık özellikle açık tenlilerde kendini daha bir belli edecektir. Benim gibi buğday tenliler ise kendini göstersin isterlerse biraz daha fazla ürün uygulamak zorunda kalabilirler. Yalnız bu kesinlikle ürünün pigmentsiz oluşundan değil sadece rengin açıklığından kaynaklandığı için.Yoksa ürün gayet pigmentli ve kalıcı. Her ne kadar krem olsa da uyguladıktan sonra pudramsı olan ama asla toz allıklar gibi uçup gitmeyen bir yapısı var. Sabah sürdüğüm allığım akşamüstü yanaklarımda hala aynı canlılığı ile duruyor.


Evet kabul ediyorum ki fiyatları biraz pahalı ama değer mi gerçekten değer. Düşünün ki yanaklı biri olduğum için allık kullanmayı hiç sevmeyen bana bile allığı inanılmaz sevdirdi. 3-5 tane başka allığınız olacağına bir indirim kıstırdığınızda mutlaka bundan alın bir tek krem allığınız olsun diyorum. Hatta bana da haber verin ki bende bulabilirsem Intonation bulamazsam Presega alayım :)




7 yorum:

  1. Krem allık kullanmayı sevmeyen ben bile çok merak ettim bu allıkları. Mutlaka denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Aldığım ilk krem allığımdı ve arkası geldi :D Gerçekten denemelisin. Kremden resmen pudraya dnüşüyor ama pudra gibide durmuyor. Çok kalıcı bozulmadan akşamüstüne kadar duruyor. Mutlaka dene vazgeçemeyeceksin diyorum :) Yalnız dikkat et ağımlılık yapıyor devamı geliyor ahaha :D

    YanıtlaSil
  3. Mutlaka dene derim Edacım. Gerçekten hak ediyor övgüleri. 1 tane al nasılsa gerisi geliyor :D

    YanıtlaSil
  4. Benim cildim yağlı, ben de kullanabilir miyim acaba? Yazın kullanamam herhalde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden kullanamayasın. Tabi ki kullanabilirsin. Çok fazla yağlanma problemin varsa altına matlaştırıcı bir ürün ile çok daha fazla seversin. Zaten allıkların kalıcılıkları gayet başarılı. Eğer böyle bir tereddütün varsa bir kozmetik mağazasında uygulama yaptırıp, test ederek aklındaki soru işaretini giderebilirsin. :)

      Sil
  5. Ahh buna bayılıyorum ben.Yakınlarda allık alırsam ilk denemek istediklerimden biri.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım teşekkür ederim. İlk fırsatta denemeni tavsiye ederim. Çok beğeneceksin :)

      Sil