12 Şubat 2014 Çarşamba

Real Techniques Setting Brush



Günaydın ballar, şekerler :) Bugün blogda Real Techniques fırçalarıma en son eklenen ama neredeyse elimden düşmeyen bir fırça var. Setting Brush. Bu minik sentetik kıllı fırçanın boyutu çok büyük değil. Bu yüzden yüzünüzde düzeltmek, ince ayrıntı yapmak istediğiniz her yer için uygun. Kıl yoğunluğu çok olmadığı için uygulamayı  kolayca yapabiliyorsunuz. Bunun yanında pudranızı, aydınlatıcınızı ya da sürdüğünüz ürünü yutmuyor. Uca doğru sivrilen bir şekle sahip. Diğer tüm fırçalar gibi ele oturması, kullanışı çok ergonomik. Yıkandıktan sonra kurumasında hiç ama hiç sıkıntı olmuyor. Ayrıca şimdiye kadar yıkarken tek bir kıl bile dökmedi.


Bu fırçayı göz altı kapatıcınızı sabitlemek için, aydınlatıcı uygulamak , düzeltmek istediğiniz yerlere küçük geçişler yapmak, elmacık kemiklerinizin altına ve burnunuza ve gerek gördüğünüz her yere kontür yapmak için hatta allık sürmek için bile kullanabilirsiniz. Ben bu işlemlerin tümü içinde kullanıyorum fakat bu ara ayarlamayı çok iyi yapıyor olmam dolayısıyla sürekli kontür  için kullanır oldum. Küçük küçük dokunuşlarla sizi asla maymuna çevirmeden istediğiniz sonuca tam anlamı ile ulaşmanızı sağlıyor.


Fırça ile ilgili yaşanacak tek sıkıntı stoklarda çok çabuk tükenmesi. O kadar uzun zaman bekledim ki kendisine kavuşabilmek için :) Cloud10Beauty de bulamadığım için bunu Feelinique' den almak zorunda kaldım. Fakat son gelen haberlerle birlikte umarım Migroslara bu fırçada gelmiştir ya da gelir ve bende 2. sini alabilirim diyorum. O kadar pişmanım ki bir tane daha sipariş geçmediğime. En çok elimin gittiği tek fırça kesinlikle Setting Brush. Dolayısıyla bana sorarsanız "Alınmalı mı?" "Lazım mı?" diye KESİNLİKLE diyorum. Asla pişman olmazsınız. Peki sizde bundan var mı? Memnun musunuz ?

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi


2 yorum:

  1. migros sağolsun kimsenin yapamadığını yaptı ve bizi çok sevindirdi umarım bütün fırça setlerini de getirirler..

    YanıtlaSil
  2. Evet yaaa inşallah hepsi gelir bencede :) Bi tane daha Setting Brush istiyorum ben tek yetmiyor... :D

    YanıtlaSil