18 Şubat 2014 Salı

O.P.I Oje - PEACE & LOVE & OPI


Günaydınlar günaydınlar ve günaydınlar :) Sendromlu ve internetsiz bir pazartesiyi de atlattıktan sonra pırıl pırıl sıcacık bir salı sabahından hepinize merhaba diyorum. Bugün ki konuğumuz OPI ojelerin en güzellerinden birisi olan bir renk.  


Son zamanlarda özellikle aldığım çift renk yansımalı ojelerin en güzeli olan bu şekerin adı Peace&Love&OPI. Duo-Chrome yapıda olan bu oje yeşil ve mürdüm yansımalardan ibaret. Fotoğrafları çeşitli ışıklarda çekip tam renkleri yakalamaya çalışsam da sanırım güzelliğini tam yansıtmayı başaramadım.



Yukarıdaki flashlı çekim rengini en iyi belli eden fotoğraf oldu sanırım. Gördüğünüz gibi yeşili ve mürdüm rengi gayet açık bir biçimde belli oluyor. Ben bu ojeyi M.A.C Club fara benzettim. Aynen onun gibi yeşil ama kızıl kahve-mürdüm rengi yansımaları var.


Açık renk değil. Gayet koyu bir yeşil. Sürümü diğer OPI ojeler gibi çok kolay. Yapısı itibari ile biraz daha mat ve metalik. Ben bu tarz yapıları sevmediğim için üstüne top-coat geçiyorum ve hem istediğim rengi hem de parlaklığı yakalamış oluyorum. Çekilen resimlerde de üzerinde tek kat top-coat var.


Uzun süre gidecek ve çabuk çabuk bitmeyecek bu ojeyi gün gelirde bitirebilirsem ya da kurutursam şayet kesinlikle yeniden alırım. Kalitesi zaten tartışılmaz olan OPI ojeleri ve renklerini Sephora mağazalarından bulabilirsiniz. Siz bu rengi beğendiniz mi? Duo-chrome ojeleri seviyor musunuz? Mutlu haftalar...

    Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi

4 yorum:

  1. bu ojeye dupe olabilecek rimmel london metal rush serisinden bir renk var ama unuttum ismini:(( eğer metal rush serisine ulaşma imkanınız varsa iyi bir seçenek bence

    YanıtlaSil
  2. Hmm eğer o seriyi bulabilirsem mutlaka bakacağım. Aklımda bulunmuş olur. Bilgi için tşk ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Nasıl güzel bir renkmiş böylee..ahh bir de pahalı fiyatları olmasa..

    YanıtlaSil
  4. Evet ya malesef fiyatları çok fazla :( Değişik bir renk geldiği için aldım bende.Tşk ederim :)

    YanıtlaSil