2 Ocak 2014 Perşembe

Real Techniques Powder Brush - Pudra Fırçası


Günaydınlar!
Bugün ki konuğumuz çok uzun zamandan beri kullandığım ama yazısını yazmadığımı yeni fark ettiğim bir ürün. Real Techniques Powder Brush- Pudra Fırçası.


Çok uzun zaman önce A vitamini tedavisi gördüğüm için cildim standartlara göre daha iyi durumda. Yağlanma, sivilce, açık gözenekler ya da bunun gibi cilt problemleri pek yaşamam ben. O yüzdende her gün fondöten sürmeyi tercih etmem. Sadece pudra ile cilt tonumdaki eşitsizlikleri gidermek benim için yeterde artar bile. Hoş son zamanlarda günlük kullanım için BB kremlerden de epey faydalanmıyor değilim :) Fırça diğer fırçalar gibi sentetik kıllardan üretilmiş ve pofuduk pofuduk bir fırça. Kıllarının yoğunluğu pudra fırçası olmanın hakkını verir cinsten. Yine kalın ve kullanıma uygun bir sapı var. Ürünü emmeden, ziyan etmeden direk yüzünüze uyguluyor. O kadar doğal bir bitiriş sağlıyor ki bunu kullandıktan sonra bir daha asla o pudraların içinden çıkan süngerleri kullanmıyorsunuz. Temizlenmesi çok kolay. Yıkandığında üzerindeki kiri hemen akıveriyor. Ama tabiki kıl yoğunluğu ve büyüklüğü açısından çok aşırı olmasada biraz daha geç kuruyor. Ben genelde fırçalarımı akşam makyajımı temizledikten sonra yıkadığım için sabaha kadar nemden eser kalmıyor zaten.


2 çeşit pudramıda bu fırçayla uyguluyorum ben. Biri Estee Lauder Double Wear Compact Pudram diğeri MUFE in  toz pudrası. İkisinde de yarattığı sonuca bayılıyorum. Siz bu pudra fırçasını kullanıyor musunuz? Tercihiniz hangi markadan yana lütfen benimle paylaşın...
Sevgiyle kalın :)

     Facebook : Tipikteraziblog
    Twitter :     Tipikteraziblog
 Instagram : Tipik Terazi

2 yorum: