16 Ocak 2014 Perşembe

NYC Turbo Dry Top Coat - Oje Kurutucu/Koruyucu


Herkese günaydınlar....

Duymayan varsa da artık kalmasın. Evet şimdi bahsedeceğim ürün bence bir mucize ve tam anlamıyla bir oje kurutucu. Ama verdiği vaatleri yerine getiremeyenler gibi değil "GERÇEKTEN" bir oje kurutucu.
 NYC Turbo Dry Top Coat. Herkes bu ürünü biliyor ve kullanıyor olabilir, ama ben yeni duydum, yeni öğrendim. Bu yüzden benim gibi bi haber kalanlara da ben duyurmak istedim.


Gün aşırı ojelerini tazeleyen "Ojesiz Asla" modunda takılan biri olarak 2-3 katta rengini veren ojeleri uygulamak ve kurusun diye beklemek sırasında nasıl bir işkenceye maruz kaldığımı tahmin edebilirsiniz. Yine bu tarz zor kuruyan bir oje sürdüğüm gün isyanıma karşılık veren sevgili blogger arkadaşım Yasemin 'in tavsiyesi ile aynı gün edindim bu ürünü ve o gün bugündür vazgeçilmezim. Sloganımız "Yatak, yorgan, yastık izlerine son".
Ojenizin üstüne tek kat geçtiğiniz bu şeffaf oje kurutucu abartısız 5 dk ya varmadan ojelerinizi bildiğiniz taş yapıyor. Ne bozulma, ne çizilme ne de başka bir şey. Fiyat/Performans açısından değerlendirme yapınca da resmen BEDAVA. Ya 4,99 ya da 5,99 TL. Fırçası ne çok geniş ne çok dar. Gayet kolay uygulanıyor. Ben şuan ilk şişemin yarısındayım ve o kadar çok açıp kapatmamam rağmen bir yoğunlaşma ya da kuruma belirtisi de görmedim. Kurutucu etkisinin yanı sıra ojelerinizin daha uzun süre dayanmasını sağlayıp parlaklıkta veriyor. Yani tek bir üründe birden fazla özellik bulabilirsiniz.



Ürünün adının yanı sıra numarasını merak edenler varsa 177. Watsons Mağazalarında bulabileceğiniz bu ürünü oje sürmeyi çok seviyorsanız ikişer üçer stoklayın derim. Sizin favori oje kurutucunuz hangisi? Bunu deneyip memnun kaldınız mı? 

     Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog 
Instagram : Tipik Terazi



2 yorum:

  1. vay canına bu kadar ciddi anlamda başarılı olduğunu bilmiyordum! en kısa zamanda alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle denemelesin derim.Bende ilk kullandığımda gözlerime inanamadım :)

    YanıtlaSil