9 Ocak 2014 Perşembe

LcWaikiki Yün Ceket



Merhabalar! Bugün sizlerle kozmetik dışında çok beğenerek aldığım bir ürünü, yani ceketimi paylaşmak  istiyorum. İş arkadaşlarımla  birlikte öğle yemeklerinden sonra boş kalan zamanlarımızda  yeni neler gelmiş acaba diye LCW mağazasını gezmeyi çok seviyoruz. İşte yeni keşiflere çıktığımız bir günde bu ceketi gördüm ve hemen aldım. Öncelikle siyah beyaz uyumuna bayıldım. Zaten siyah en çok sevdiğim renklerin başında gelir. Üzerindeki gül desenleri çok ama çok hoşuma gitti. Trikodan ziyade bu şekilde bir yün cekete ihtiyacım olup, modelini ve desenini de bu kadar sevince kaçırmak olmazdı. 


Bedenleri mağazalarda o kadar kısıtlı kalmıştı ki ben anca 3. LCW mağazasında kendi bedenimi bulabildim. Buda diğer insanların beğenme konusunda benimle aynı fikirde olduğunu gösteriyor. Genelde LCW mağazalarının fiyat anlayışı çok kısa bir süre içerisinde üründe indirime gitmek olur ve ben mutlaka o indirimi beklerim. Ama bu tarz çok beğenilen ve tükenmesine az kalmış ürünlerde indirim beklemeden alırım. Bu ceketi de indirimsiz hali ile 49 TL ye aldım. Siz ceketimi nasıl buldunuz? LCW dan alışveriş yapmayı sever misiniz?

     Facebook : Tipikteraziblog
    Twitter :     Tipikteraziblog
 Instagram : Tipik Terazi

3 yorum:

  1. Çok şıkmış gerçekten www.mihera.com dan aldığım aksesuarlarla düşündümde biraz gerçekten böyle bir ceketle harika olurlardı :)

    YanıtlaSil
  2. Çok şıkmış gerçekten www.mihera.com dan aldığım aksesuarlarla düşündümde biraz gerçekten böyle bir ceketle harika olurlardı :)

    YanıtlaSil
  3. Çok tşk ederim :) Almak isterseniz hala var ve şuan indirimli galiba...

    YanıtlaSil