6 Ocak 2014 Pazartesi

GUERLAIN L'OR Radiance Concentrate Makyaj Bazı



Hepinize Merhaba...

Bugün mercek altında son zamanlarda severek kullandığım bir makyaj bazı var. GUERLAIN L'OR Radiance Concentrate Makyaj Bazı.



Bu bazla tanışalı yaklaşık 1 ay kadar oluyor ve 1 ayda yorumlayabilecek kadar çok kullandım kendisini. Her şeyden önce Guerlain markası olması almak için beni cezbetmeye yetti. Özellikle içerisindeki 9 mg 24 ayar saf altın parçacıklarının görüntüsü daha da bir al beni katmış ürüne.


Bu baz tüm cilt tipleri için uygun. 30 ml lik şık bir cam şişede ve pompalı. Diğer bildiğimiz makyaj bazlarından farklı olarak şeffaf ve jel bir yapıda. Ama öyle yapış yapış değil. Sürdüğünüz anda emilen, cildi daha parlak, daha pürüzsüz ve nemli tutmayı sağlayan bir baz kendisi. Dolayısıyla üstüne yapılan makyajdan sonra cildiniz kuruması ve gerilmesi pek de olası değil. En azından benim cildim için böyle. Kullandığım süre zarfında sivilce, kızarıklık, ya da başka bir yan etki ile karşılaşmadım. Kendine has insanı rahatsız etmeyen zarif, hoş bir kokusu var. Sabah yaptığınız makyaj akşam üstü saatlerine kadar gayet canlı duruyor ve yüzünüzde kurumuyor.


Yukarıda ürünün elimdeki hali mevcut. Gördüğünüz gibi jel kıvamında ve akışkan bir yapıya sahip. İçerisindeki altınlar gayet net görülebiliyor fakat yüzünüze sürdüğünüzde bu kadar net belli olmuyor ve parıl parıl parlamıyorlar. Yani rahatsız edici bir görüntü oluşturmuyor. Gözenek küçültme gibi bir etkisi de yok bunu da eklemeliyim. Sonuç olarak ben kendisinden gayet memnunum. 30 ml olması ve 2 pompa ürünün tüm yüzüme yetmesi ürünün hemen bitmeyeceğine işaret olduğu için daha bir severek kullanıyorum :) Sizin en çok sevdiğiniz makyaj bazınız hangisi ?

Mutlu haftalar :)


     Facebook : Tipikteraziblog
    Twitter :     Tipikteraziblog
 Instagram : Tipik Terazi



8 yorum:

  1. makyaj bazlarım biraz azalınca ilk iş bunu alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene derim canım yapısı gerçekten diğerlerinden farklı :)

      Sil
  2. WOW ÇOK FARKLI BİR URUN YÜZÜNDE DURUŞUNUDA COK MERAK ETTİM CANIM EMİNİM GÜZELDİR..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel duruyor ama altınları yüzde bu kadar belli olmuyor. Olmazsa yüzümdeki uygulamayıda çeker güncellerim yazıyı. Cidden değişik bir ürün canım :)

      Sil
  3. Adaşıma yakışır. Ben bu tarz jel olan bazları sevmiyorum. Sanki yapış yapışmış gibi geliyor bana. Bir de o kocaman altın simler nasıl gözükmüyor hayret! Ama görünmüyor diyorsan denemek gerek tabi.

    YanıtlaSil
  4. Ayy çok tşk ederim Aytül'cümmm :) Kendi adımı söylemekte gerçekten değişik oluyor. Evet diğer silikonlu bazlar gibi böyle ipek ipek kaymıyor biraz daha yapışkan ama öyle çok rahatsız edecek boyutta değil. Bir de sabah sürdüm tekrar fotoğraflıyayım yüzümde diye ama altın parçası görünmüyor ki fotoğraflıyacak :) Yüzümde hiç bir şey kalmıyo yani. Elime uyguladığım yer aslında çok küçük bir alan ama fotoğrafta geniş gibi çıkmış.Altın parçalarıda o kadar büyük değil. Aynı ürünü tombik yüzüme sürünce ne altın parçası görebiliyosun ne bişey. Ancak sağlıklı ışıltı gibi duruyor :) Öpüyorum seni adaşım...

    YanıtlaSil
  5. git diyor beni al diyor başka birşey demiyor fotoğraflar. hele altını duyunca aman Allahım moduna girdim hemen alınacaklar listesine ekliyorum :) cildim baya yağlı aslında benim, bu da epey nemlendiricili, sivilce, yağlanma yaparmıki bana :S neyse başıma birşey gelecekse altından guerlain den gelsin :)

    YanıtlaSil
  6. Ahaha evet aynen bana da öyle gel beni al dedi :) Tester var mıdır bilmiyorum ama bir ufak kaba koydur bir kaç kez dene istersen. Yapısı pek yağlanma yapacak gibi değil sanki.Benim cildim normal yine de çok ahkam kesmeyeyim sen bi yakından bak bakalım :)

    YanıtlaSil