30 Aralık 2013 Pazartesi

Tutti Color Göz Büyütücü Lens



Herkese merhabalar...

Tüm kozmetik ve makyaj meraklılarının olduğu gibi benimde en büyük keyfim  boş zamanlarımda  makyaj videoları izlemek. Son zamanlar özellikle ciltlerinin güzelliği ile ünlü Uzak Doğuluların videolarını izlemekten kendimi alamıyorum. Yaptıkları makyajlarla kendilerini barbie bebek gibi yapmalarından ziyade en dikkatimi çeken şey gözlerini olduğundan çok çok daha büyük göstermeleri. Makyaj hileleri bir yana kullandıkları lensler, ilk gördüğüm günden beri merakımı cezbedip duruyordu. Geçen gün numaralı lenslerim için kullandığım solüsyonum bitince yenisini almak için girdiğim optik dükkanında aklıma birden bu lenslerden olup olmadığını sormak geldi. Ve aldığım "Var" cevabı karşısında kendimi renk seçerken buluverdim :D Diğer lensler gibi günlük, aylık ve 3 aylık olanları, değişik renkleri ve değişik özellikli olanları vardı. Ben ilk defa kullanacağımdan nasıl durur emin olamadığım için  günlük olanlarından aldım. 




Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi sol güzümde büyütücü lens var. Benim aldığım renk koyu kahve rengi. Gözlerimle yapaylık yaratmadı ve orjinal rengimi yakaladı. Kendi gözünüze denk gelen yer şeffaf. Sadece gözünüzün dışına ek bir renk veriyor. Bu yüzden görmede bulanıklık ya da herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Benim gözümde batma, yanma, sulanma gibi bir yan etkiside olmadı. 


Bu fotoğrafta da her ikisinde de lens var ( Biraz kısmışım ama). Gözlerimin daha iri ve dolayısıyla belirgin olmasını ben çok sevdim. Sanki daha canlı göründüler. Lensler günlük ama ben bugün 3. kes taktım ve hiçbir sorun yaşamadım. Temiz kullanır, hijyene dikkat edersem günlük bir çift lensi en fazla 5 kez takabilirim diye düşünüyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Sizce de güzel olmuş mu? Hiç bu tarz lensler kullandınız mı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Hepinize mutlu haftalar...

      Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog
  Instagram : Tipik Terazi

13 yorum:

  1. çok güzel olmuş :) bende istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alalım sanada canım :) Çok pahalı değil zaten...

      Sil
    2. Nerde satıldığını öğrenebilirmiyim

      Sil
  2. Çok beğendim :) Ben de numaralı şeffaf lens arayışındayım, aslında hem numaralı hem de böyle bir seçenek güzel olabilir. Fiyatı ne peki bunların?

    YanıtlaSil
  3. AÇIKÇASI BEN ÇOK SEVMİYORUM BU TRENDİ CANIM DAHA DONUK BİR İFADE VERİYOR VE BAKANIN KAYNAGINI ANLAYAMAYACAĞI FAKAT HİSSEDECEĞİ ROBOTUMSU BİR İFADE VERİYOR.
    AMA ÖNEMLİ OLAN SENİN KENDİNİ BEĞENİP İYİ HİSSETMEN ;)

    YanıtlaSil
  4. @Alphesibia Tşk ederim.Banada değişik geldi.Aslında benimde gözlerim astigmat ve bende numaralı şeffaf lens kullanıyorum.Bunların numaraları yok bildiğim kadarıyla. Ben 5 çiftini (10 adet) 25 TL ye aldım. Denemek için iyi bir fırsattı :)
    @didem simsek evet canım doğru söylüyorsun kendini nasıl hissettiğin önemli ama o kadar değişik çeşitleri var ki insan yaa bi denesem mi ki demeden edemiyor malesef. Bende onlardanım işte :D

    YanıtlaSil
  5. Ne kadara aldıgınızı sorabılır mıyım , cok guzel durmus bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok oldu hatırlamıyorum ama sanırım 4 çiftini deneme lensi olarak 20 yada 30 TL gibi bir fiyata almıştım.

      Sil
    2. Nerden aldınız acaba bende almak istiyorum ? Hiçbir yerde bulamadım ben

      Sil
  6. Nerden aldiniz ve kapida nakit odeme secenegi var mi?

    YanıtlaSil
  7. Bende almak istiyorum bunlarin renkli olanlari varmi acava

    YanıtlaSil
  8. Benim bir sorum olacak lutfen bilgisi olan yardimci olsun . Bir gozum dierinden kucuk bir kaza sonucu oldu dieriyle esit gozukmesi icin bu tarz bi urun kullanabilirmiyim saglam gozumun bebegi 14mm hasta olan 11mm bu urunlerde olcu varmi

    YanıtlaSil