26 Aralık 2013 Perşembe

NE OKUDUM 2 / Dan Brown Cehennem


Hepinize Merhaba...

    Yıl sonu yaklaştığı için işler o kadar yoğun ki toparlanıp paylaşımlarımı yapmakta zorlanıyorum. Ama yinede blogumu boş bırakmak istemiyorum. Bugün karşınızda 2 hafta önce okuyup bitirdiğim bir başka kitap var. Dan Brown' dan Cehennem. Üniversite yıllarından başlayarak, şu ana kadar Dan Brown'ın tüm kitaplarımı okudum ve her birinden ayrı ayrı tat aldım. Hepsini de çok kısa sürede bitirdim. En son çıkan bu kitabını gördüğümde almamak için kendimi zor tuttum. Genelde kitapları indirim zamanında almayı tercih ettiğim için bekledim. Arkadaşımın elinde görüncede almaya gerek kalmayan bu romanı 10 gün gibi bir sürede bitirdim.

İlk defa bir Dan Brown kitabının ilk sayfalarında sıkıldım. Hatta buna ilk sayfaları değil ilk 100-200 sayfası da diyebiliriz. Ancak buradan sonra akıcılaşan ve anlam kazanmaya başlayan bu roman bana o eski kitaplardaki tadı vermeye başladı. Olayların bir kısmının  İstanbul'da geçtiği ve bol bol Dante'den bahsedilen yapıt da yazarın diğer eserleri gibi aşırı etkileyici olmasa da benim gibi Dan Brown sevenler için okunabilecek bir kitap. 

Siz Cehennemi okudunuz mu? Hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Instagram : Tipik Terazi
      Facebook : Tipikteraziblog
     Twitter :     Tipikteraziblog

3 yorum:

  1. ahh harika! çok sürükleyici bir kitap herkes okusuuunn =)

    YanıtlaSil
  2. ben de bu kitabı okurken sıkıldım. 400. sayfadan sonra açıldı benim için :) umarım filmi de çekilir

    YanıtlaSil
  3. @IŞILTI ben nedense diğer Dan Brown kitaplarındaki tadı bulamadım. Ama yinede okumaktan pişman olmadım :)
    @smyrnian aynen evet baştan bıraksam mı bırakmasam mı çok mücadele ettim ama sonlara doğru açıldı. İlk defa bir kitabı elimde 15 gün süründü desem yalan olmaz. Sonlar baya haraketliydi...

    YanıtlaSil