12 Kasım 2013 Salı

SLEEK FACE FORM - Contour Kit - Light


Günaydınlar efendim :)
    Yuvarlak yüz hatlarına sahip ve yanaklı biri olarak elmacık kemiklerine sahip olmamakla birlikte, kilo alımları dolayısı ile de tombik yanak olmaya müsait biri olan benim en çok istediğim şeylerden bir tanesi kontür uygulaması yapabilmekti. Bunun içinde sahip olmam gereken yegane şey kontür kitiydi :) Daha bu işe başlamadan önce yine bir Cloud10beauty alışverişimde Sleek Contour Kit almak isterken "Ya  neden Face Form denemiyorum ki?" deyip sepetime attığım bir üründü kendileri. En son bahsettiğim M.A.C makyaj kursumdan sonra iyice adapte olduğum ve çok severek uyguladığım kontür işleminde vazgeçilmezim artık bu kit.

    Face Form paletinin klasik kontür kitinden tek farkı yanında birde allığının bulunması. Aydınlatıcı ile bronzer renkleri ve yapısı  diğer 2 li kit ile aynı. Bunun da Fair, Light, Medium ve Dark şeklinde 4 renk seçeneği var. Ben Fair ve Light arasında ki  farkı pek net kestiremediğim için Light aldım ve çok da memnunum.



    Renklerinin net olması açısından yoğun bir şekilde parmaklarımla göstermek istedim. Ürünler inanılmaz pigmentli ve kullanışlı. Bronzer mat renkte, aydınlatıcı ise tam yerinde ve kıvamında ışıltılı açık şampanya renginde.  The Balm Mary Lou kadar yoğun pırıltısı yok. Daha doğal ve sağlıklı gösteriyor. Allık ise içinde altın yansımaları bulunan çok güzel bir şeftali. Bu da The Balm' ın Hot Mama allığına benziyor ama aralarında renk farkı mevcut. Paletin diğer renk seçeneklerine göre içerisindeki allık rengi de değişiklik gösteriyor.


    Ürünün çok şık bir kabı var. Siyahın asaleti ve sadenin şıklığını bir arada bulabiliyorsunuz. Elinizin içine rahatça sığan  ve çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz konforda. Ben iyi ki almışım diyorum. Sizin de aklınızda acabalar  varsa onlardan sıyrılın ve hiç düşünmeden bir tane edinin. Üstelik fiyat / performans  açısından da inanılmaz ideal bir ürün. Cloud10beauty den 12,99 € ya alabilirsiniz. Sizin kontür için kullandığınız ürün hangisi?

5 yorum:

  1. gerçekten bu yazını gördüğüme cok sevindim cünkü böyle bir urun varlıgından haberim yoktu=) deneyecgim..
    http://waffletadinda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. merhaba sleek contour kit light ile bronzer ve aydınlatıcının rengi tam olarak aynı mı çünkü alıcağım satıcı ton farkı var dedi bana sipariş veremedim o yüzden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 li contour kitini hiç görmedim Sleek'in oyüzden face formdaki ile o aynı mı bilmiyorum ama sanıyorum ki fark yoktur aralarında. Çünkü ikisinde de aynı renkler mevcut.Sadece yanında allıkları var bunların. İnternet alışverişi malesef bu yüzden biraz riskli..

      Sil