1 Kasım 2013 Cuma

REAL TECHNIQUES ÜRÜNLERİNDEN İSTEYENLER ?


Herkese Merhaba!

    Bugün sizlere başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Bu hafta içerisinde yurt dışından yine kozmetik siparişi vermeyi düşünüyorum. Geçen çekilişimde ne kadar üzüldüğümü herkese hediye veremediğim için ne kadar huzursuz olduğumu söylemiştim. Benimde aklıma ne kadar olur bilmiyorum ama isteyen herkese bir nebzede olsa yardımcı olmak geldi. Yurt dışından sipariş veremeyen ya da vermekten korkan takipçilerime bir iyilik yapmak istedim. Eğer isterseniz  bana mail atarak ya da postun altına yorum bırakarak Real Techniques ürünlerinden sizin içinde satın almamı isteyebilirsiniz. Bende siparişime ekler  ve ürünler gelince sizin için verdiğiniz adrese gönderirim. (Kargo parası da size ait olacak). Burada işin en büyük sıkıntısı şu ki eğer benden bir ürün isterseniz ve ben bunu getirttiğimde istemiyorum derseniz geri iade etmekle uğraşmak istemiyorum ( ki yurt dışına iade etmek ne kadar kolay olur bilmiyorum). Bu yüzden öncelikle siparişlerin garanti olması açısından size vereceğim hesap numarasına ürünün parasını yatırmanızı isteyeceğim. En geç 10 gün içinde de ürününüzü kargoya vermiş olurum diye düşünüyorum. İstediğiniz ürünün fiyatını bana maille sorabilirsiniz. Özellikle süngeri denemek isteyenler ya da bir Expert Face Brush' ım olsun diyenler kimler bakalım?

4 yorum:

  1. Merhabalar hangi siteden alışveriş yapacaksınız acaba ??

    YanıtlaSil
  2. Ben bugüne kadar siparişlerimi hep cloud10beauty'den verdim. Ürünlerde ve teslimatta hiç sorun yaşamadım. Yine aynı siteden siteden sipariş vereceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Expert face ve blush brush ı alırsam tahminen ne kadara gelir fiyat olarak ?

      Sil
    2. Kusura bakma canım 3-4 gündür çok hastaydım atlamışım msjını. Şimdi baktım fiyatlara. Alırken pay-pal hesabı kuru biraz yüksek hesaplıyor. Oyüzden suan net kur ne bilmediğim için 75-80 TL arasında birşey tutuyor diyebiliriz.

      Sil