12 Ekim 2013 Cumartesi

HEDİYELER HAZIR



Herkese Merhaba!

    Çekilişin bitmesine 3 gün kadar kala hediyeler gönderime hazır. Ama hediyelerin dışında burada asıl göstermek istediğim hediyeyi göndereceğim kutu. Genelde karton kutular da gönderilen kargoların aksine ( başka kozmetik blogları nasıl gönderiyor bilemiyorum çünkü hiç çekiliş kazanmadım :(  ) ben değişik bir şekilde göndermek istedim ve aklıma bu retro görünümlü metal kutu geldi. Sürekli arkadaşlarla bunlardan alıp bir yerlerde değerlendirmek lazım çok güzeller diye konuşurken neden olmasın dedim ve ürünleri bunun içine koyup öyle göndermeye karar verdim. Çekilişi kazanacak olan arkadaşımda umarım en az bizim kadar beğenir. Biz toka kutusu mu yapsak makyaj kutusu mu  diye düşünürken bakalım o ne için kullanacak :)

Not:  Ben çekiliş tarihini belirlerken maalesef ki bayramı hesaba katmamışım :(  O yüzden çekiliş sonucuna göre ürünleri 21 Ekim Pazartesi günü kargoya vermek zorunda kalacağım. Şimdiden bilgilerinize...

6 yorum:

  1. Kutu cok guzelmş ya nerden aldın canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim canım :) Kemeraltından aldım.Naturel Mum diye bir yerden.Tarif istersen mail atarım :D

      Sil
  2. kutu çok hoş gerçekten güzel düşünmüşsünüz:)

    YanıtlaSil
  3. Oyy oy oy kutu ya ben aşığım kutlara :))
    Güzel bir düşünce bana da böyle göndersinler bir gün kazanırsam bir şey :))

    YanıtlaSil
  4. :) Ben de daha kullanışlı ve sevimli olacağını düşünmüştüm kutuyla göndermenin.Eğer çok beğendiysen sana alır yollarım buradan canım bu kutudan.

    YanıtlaSil