15 Ekim 2013 Salı

BAYRAMDA ÇEKİLİŞ SONUCU


Hepinize bir bayram sabahından merhaba :)

    Nice nice bayramlara hep birlikte girmek dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle. Ve tarih koyarken hiç hesap etmediğim üzere çekilişimi bayramın birinci gününde sonlandırıp sonucu açıklıyorum. Dün gece 24:00 itibari ile gelen yorumlara tek tek baktım ve ek  hakları da koyarak toplamda 111 katılım hakkı sağlandığını belirledim. İlk yorumla birlikte 1 den başlayarak ek haklarla birlikte arka arkaya yazarak listemi oluşturdum.  Random.org  ile yaptığım çekiliş sonucunda işte kazanan arkadaşım :)  Umarım iyi günlerde seve seve kullanır ve kullandıkça beni hatırlar. Katılan, yorum bırakan, beni takibe alan herkese tek tek ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız çok sağ olun.

Not: Bayram olması dolayısıyla cumartesi günü gece 24:00  e kadar kazanan arkadaşım bana mail aracılığı ile geri dönüp gönderim adresini bildirmezse pazar günü yeni bir çekiliş yapacağım.

merhaba
doğum günün kutlu olsun.
gfcde Mürüvvet Tuncal bloglovinde Murush olarak takipteyim.
çekilişi paylaştım:
https://www.facebook.com/serhatmuruvvet.tuncal/posts/336828993130552
https://twitter.com/MuruvvetTuncal/status/385493773725073408
serhatmuruvvet@gmail.com
sevgiler...

3 yorum:

  1. çok teşekkür ederim.benim için çok güzel bir bayram hediyesi oldu. özellikle makyaj sügerini çok merak ediyordum. kutuya da bayılmıştım:)))
    herkese iyi bayramlar....

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanman dileğiyle :) Sırada süngerin postu var. Çok seveceğin eminim çünkü benim elim başka bir şeye gitmez oldu bu ara. Fırçalarımı doğru düzgün kullanmıyorum bile :D Mutlu bayramlar...

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler..Güle güle kullanın..
    İyi bayramlar..

    YanıtlaSil