2 Eylül 2013 Pazartesi

TAŞLI TELEFON KORUYUCU


Hepinize Merhaba!

   Nerede taş pul boncuk varsa o mutlaka benliktir diye söyleyip duruyorum. İşte bir kanıtı daha :) Taşlı telefon koruyucularına bayılıyorum. Eski akıllı telefonuma uygun hiç böyle şeyler bulamazken bildiğiniz kahroluyordum. Sırf bu yüzden telefonumu değiştiresim geliyordu. Taki eşim bana yeni bir telefon alana kadar. Artık istediğim gibi koruyucu bulabiliyorum. Hemde tam benlik :D



   Bu düz beyaz taşlı olan. Kıyafete göre koruyucu değiştiren birisi olarak bunu daha klasik giyindiğimde kullanırım diye düşündüm. Daha sade ama daha parlak daha gösterişli :)

 
   Buda günlük ya da spor giyindiğimde kullanacağım koruyucum. Çocuk gibi olsa da sevimli şeylere bayılıyorum. Mickey ve Mini Mouse a ayrı bir sempatim var ve belli oluyor sanırım. Üstelik bunların tanesi telefoncularda ve mağazalarda 20 - 25 TL den aşağı değilken ben 10 TL ye aldım :) Çünkü toptancısını yani kaynağın buldum. İçeri girince ay o mu olsun ay bu mu derken gözünüz dönüyor. Peki siz kılıf yada koruyucu seçerken neleri tercih ediyorsunuz? Bunları beğendiniz mi?

5 yorum:

  1. mickey mouse lu olana bayıldımmmm :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende onu çok severek aldım :) Çok tşk ederim...

      Sil
  2. Hayırlı olsun :) Benim telefonum Nokia N9 ve çok fazla kap seçeneğim olmuoyor keşke olsaymış :)

    YanıtlaSil
  3. Aynen öyle canım.Benimde telefonum N8 di. O IPhone kılıflarını gördükçe deli oluyordum :)

    YanıtlaSil
  4. Aybayildim ya cok guzeller sirf bunlar icn telefon alinir:)

    YanıtlaSil