14 Eylül 2013 Cumartesi

SEPHORA TIRNAK ETİ İTİCİ TAHTA ÇUBUKLAR

 
 
Herkese günaydın...
 
    Geçen günlerde yine bir Sephora alışverişimde bu manikür çubukları dikkatimi çekti. Yıllardan beri evde manikürümü ve pedikürümü hep kendim yaparım. Tırnak etlerimi itmek içinde ya törpümün ucunu ya da arkasını kullanırım. Son zamanda kendime Solingenin itici metal bir çubuğunu aldım ve daha işlevsel olduğunu düşündüm. Ama hiç memnun kalmadım. Evet etleri çok iyi itiyor ama aynı zamanda tırnağımın üst katmanını zımpara yapar gibi soyuyorda soyuyor. Bir kere kullandıktan sonra oda çekmecenin bir köşesini boyladı ve şu an nerede olduğunu hiç bilmiyorum. Bu tahta çubuklar çok hoşuma gitti ve bir şans verip aldım. Yukarıda gördüğünüz gibi 10 tanesi bir paketi oluşturacak şekilde satılıyorlar. Çubukların iki tarafıda farklı şekillerde. Öyle kürdan gibi değil gayet iyi bir kalınlığa sahipler. Bir paket fiyatı 8,5 TL olsa gerek.

 
    2 gün önce duştan çıkınca gayet yumuşamış tırnak etlerimi itmek için hadi bakalım dedim görelim sizi :) Fakat nedense ben ilk kullanımda çok da memnun kalmadım bu üründen. Evet sağlıklı olabilir ama performans konusunda törpümün ucuyla yarışabileceğini sanmıyorum. Ellerim yaş olmamasına rağmen ilk elimi yaptıktan sonra çubuğun ucu kıvrıldı ıslandı gibi oldu bende anlamadım. Etlerimi yeteri kadar itmedi, pratik olmadı, işimi kolaylaştırmadı. Yani sonuç olarak ben bu işi bunlarla beceremedim. Acaba ben mi bir yerde hata yaptım. Siz manikürünüzde nasıl iticiler tercih ediyorsunuz? Bundan deneyeniniz var mı?

3 yorum:

  1. Gratisin çift taraflı kütikül aleti gayet işgörüyor ben çok seviyorum onu :)
    Bana da beklerim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis'in çift taraflı kütikül aletinin v şeklindeki sivri ucu nasıl kullanılıyor bilgi verebilir misiniz?
      Evde manikür yapmak için aldım o aletten, diğer tarafıyla kütikülü geriye itiyoruz ama o sivri ucu anlamadım :) Yardımcı olursanız sevinirim.

      Sil
    2. @Mervelil inan yeni görüyorum yorumunu şuan. İnanamadım 2 ay geçmiş bunu unutuyoruz :D Onu hiç görmedim ve denemedim. Gratise girince ilk işim onu incelemek olucak...

      Sil