3 Eylül 2013 Salı

SEPHORA ASETONSUZ TIRNAK CİLASI TEMİZLEYİCİ


Günaydınlar!

   İki eliniz kanda da olsa yapmaktan üşenmeyeceğiniz ve araya mutlaka sıkıştıracağınız şeyler vardır ya hıhh işte oje sürmekte benim için öyle. Özellikle ellerimde ojesiz gezdiğim çok çok nadirdir. İki arada bir derede ne yapar eder tek kat da olsa sürerim ojemi. Sürdüğüm oje de 2 günden fazla durmaz elimde kolay kolay. Sürekli yenilerim. Hal böyle olunca sürekli sür sil - sür sil derken ne oje çıkarıcı dayanıyor ne de bu silme işlemlerine tırnaklar. İçeriğinde aseton bulunan çıkarıcıların da zararlı olduğunu duyduktan sonra denediğim bu tarz ürünlerin hiç birinin  tek seferde oje çıkarmada başarılı olamadıklarını gördüm. Hele ki kırmızı ya da koyu renk ojeleri çıkarmak bir ölüm oldu. Bu sefer Sephora alışverişimde varlığını bildiğim fakat daha önce hiç kullanmadığım tarzda Asetonsuz bir temizleyici aldım. Bu kutunun içinde siyah, sıvı çıkarıcıya bulanmış bir sünger var. (Fotoğrafını çekip size gösteremedim çünkü sünger siyah olduğu için fotoğraf bir türlü netlenmedi ve hiç bir şey belli olmadı) Parmağınızı içene sokup sağa sola çevirmeniz yeterli. Alırken tereddütlerim oldu. Özellikle yine kırmızı ve koyu ojelerde acaba tırnak diplerini iyice temizler mi diye. Ama evet kıyı kısımları da gayet güzel temizliyor. Bu tarz ürünlerin en büyük sıkıntısı ayaklarınız için kullanamamanız. Ama elde yarattığı pratiklik tartışılmaz. Üstelik kış aylarının yaklaşmasıyla ayaklarımıza oje sürme oranımız düşecekken bunu çok fazla düşünmedim.

    Kırmızı oje çıkardığınızda büyükçe bir parça pamuğa çıkarıcı döküp sonra bide oje kalıntısı bulaşan parmaklarımızı temizliyoruz ya bunda öyle bir şey yok. Ne tırnakta kalan oje kalıntısı ne parmaklara bulaşan renk artıkları. Sephora mağazalarında bu ürünün fiyatı 19.5 TL. Çok da uzun bir süre dayanacak gibi görünüyor. Siz ne tarz oje temizleyiciler kullanıyorsunuz? Bundan daha önce kullanıp memnun kalan var mı?

12 yorum:

  1. Asetonunda kokusu çok güzel ama yaa :)

    YanıtlaSil
  2. her sabah oje sürüp akşam silerim hal böyle olunca da tırnaklarda sararma, tırnak etlerinde kalınlaşma oldu. Dikkat etmedim oje çıkarıcım belkide asetonlu olduğundan bu kadar zarar veriyor. Sephoraya yolum düşerse alacağım. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Owwww maşallah ben daha sabah sür akşam çıkar yapacak kadar gelişmedim :D Sanırım 0 kadarı zor gelir helal olsun sana.Oje çıkarıcından mı bilmem ama o kadar sık kimyasal değdirmek zarar verebilir.Ben 3-4 kere silyorram tırnaklarımı sen 7 kere siliyorsun.Bunu dene derim :)

      Sil
    2. Sephora'ya yolum düşer düşmez ilk alacağım şey bu. Deneyeceğim:=)

      Sil
  3. değişik bir urune benziyormus denemek lazım:)
    ben aseton ve nob kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen gün frenchlerimi sildim bu ürünle.Ucunda kireç beyazı üstünde 2 kat rakı beyazı ve üstünde top coat yani neredeyse 4 kat ojeyi 40 sn ile 1 dk arasında bir zamanda temizledim desem :) İnanılmaz pratik ve kenarlarında tek bir kalıntıda bırakmıyor bi dene derim :D

      Sil
  4. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    31. takipçiniz benim.
    Bu arada birbirinden güzel hediyeleri olan 3 farklı çekilişim var, hiçbirini kaçırmayın bence, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşk ederim çok memnun oldum :) Hemen geri dönüş yapıyorum :D

      Sil
  5. Bu urunu bende kullandım. Blogun sımdiden hayırlı olsun. Gezinirken yay burcu olsamda ısmı dıkkatimi cekti. Bende beklerim keyif alırsın umarım. :)

    merveyilldiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmışmıydın peki üründen senin fikrin ne? Evet o Terazilik beni bitiriyor zaten :) Çok tşkler :D

      Sil
  6. Merhabalar. Çok memnun oldum çok tşk ederim. Hoşgeldin :D

    YanıtlaSil