15 Temmuz 2013 Pazartesi

SHEMELLON İLE YENİ BİR HEADER

Hepinize merhaba ;
   Ramazanın girmesiyle birlikte bir miskinlik, bir uyuşukluk geldi ki üstüme sormayın. Bende bu arada postlarımı hazırlayıp hazırlayıp fotoğraflarını eklemek için beklettim. Bir yandan da diğer blogları takip ettim bol bol. İşte tam bu sırada tanıştım Shemellon 'la :) Kendisi tıpkı benim gibi kitapsever bir terazi burcu :) Mesleği grafikerlik. İsteyen herkese hiç bir şey talep etmeden , ücretsiz birbirinden güzel headerler yapıyor. Sadece tek bir şartı var. O da çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi aslında. Eğer Shemellondan bir header talebiniz varsa Hepsiburada.com a giriyorsunuz ve onun adresine bir kedi maması yolluyorsunuz. Kendisi de  sokak kedilerinin karnını doyuruyor ve size teşekkür ediyor :)  ( Detaylar için tık )


   Bende Cuma günü kedi mamamı yolladım ve sıraya girdim. Şimdi heyecanla ortaya çıkartacağı eseri bekliyorum. Şimdiden ellerine sağlık Shemellon' cum :)

3 yorum:

  1. Bu projeye verdiğin desteği asla unutmayacağım. Yolladığın mama geldi, çok ama çok teşekkür ederim:) sevgiler sana benden...

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun, herkesin yemekte tuzu bulunsun diye yapıyorum zaten. Daha ir tatlı oluyor böyle.. Bilirsin teraziler grup çalışmasını sever. Gerçi başında biz olduğumuz sürece.:)

      Sil