2 Temmuz 2013 Salı

LANCOME BI FACIL GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ

Herkese merhabalar :)

   O kadar makyaj yaptıktan sonra en çok ihtiyaç duyulan diğer bir kozmetik ürünü de makyaj temizleyiciler olsa gerek.Özellikle en hassas deriye sahip olan göz çevresinin daha itinalı ve hassas temizlenmesi konusunda sanırım hepimiz hemfikiriz.Bunun için önerilen ve aranması gereken en önemli özellik olarak belirtilen şey ise çift fazlı olması.Yani iki ayrı renkte olup çalkalayarak kullandıklarımız diyebilirim en basit tabirle :) Çİft fazlı olmayan temizleyicilerin waterproof makyajı çıkarmada çok başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim açıkçası.Hatta öyle ki bazıları suya dayanıklı olanı değil yaptığımız ağır makyajı bile temizleyemiyor. Farları, rimeli, kalemi gözümüzden yok edicez diye neredeyse küçük bir kese operasyonuna giriyoruz ve sonuç kıpkırmızı tahrişli göz çevresi :( İşte en son alıp kullandığım Bioderma Sensibio temizleyicinin zamanla bende yarattığı bu etki ile yeni ve çift fazlı göz makyaj temizleyici arayışım sonucu gidip Lancome Bİ Facil'i aldım.


   Ürün gördüğünüz gibi açık ve koyu mavi olmak üzere 2 kısımdan oluşuyor. Kullanacağınız zaman sadece 3 kere ters çevirmeniz yeterliymiş. Miş diyorum çünkü bunu bana YKM de satış sorumlusu söyledi. "Şişeyi 3 kere ters çevirmeniz yeterli daha fazlası ürünün bileşenini bozuyor" dedi. Yani bu konuda ben onun yalancısıyım :) Karıştıktan sonra aşağıdaki gibi homojen bir karışım oluşuyor. Kendine has herhangi bir kokusu yok. Yağsız temizleyici olduğu için göz çevrenizde yağ butoncukları oluşturma ihtimalide az. Tabi bu durum kişiden kişiye mutlaka farklılıklar gösterebilir ama en azından bende böyle bir sorun teşkil etmedi.

   Üzerindeki açıklamasında da yazdığı gibi kontak lens kullananlar içinde uygun bir temizleyici. Normal makyajın karşısında duramaması bir tarafa suya dayanıklı makyaj bile emin olun karşısında saygı duruşuna geçiyor. Defalarca pamuğa dökmenize ya da     3-5 tane pamuk harcamanıza gerek yok. Tek bir uygulama neredeyse tüm makyajı söküp atıyor. Gözlerde yanma yada başka bir irritasyona sebebiyet vermiyor. Miktarı 150 ml. İlk elinize aldığınızda oyuncak gibi geliyor ki şahsen bende öyle oldu. Hatta çabuk bitecek diye kullanmaya korktum bile. Ama şimdi hiç acımadan az, çok, yoğun, hafif demeden tüm makyajımı onunla temizliyorum ve 2. ayım doldu ben daha yeni yarıya geldim sayılır. Eğer sizinde aklınızda bu tarz bir ürün varsa hiç durmayın Lancome Bi Facil'e bir şans verin derim. Bence bitince bir daha alınır mı?  EVET    Fiyatı:76 TL




1 yorum: